2009-01-22, 18:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez smyk03
mozemy sie razem wybrać 
|
Ale byłoby super. 
Cytat:
Napisane przez Tanyia
Po przetestowaniu Hydra Quench Clarinsa, stwierdzilam, że Hydraphase mało nawilża. I jestem zła, bo LPR kosztuje niecałe 70 zł, a Clarins ponad 160
 Całkiem dobre i optymistyczne spojrzenie na świat.
Książe  Uważaj Asiu na siebie.
|
Tak, ten Hydra Quench jest super. 
Uważam Aniu, uważam. Naprawdę.
Cytat:
Napisane przez smyk03
Retin A ma brzydki zapach 
|
Oj tak. Też go nie cierpię pod tym względem. 
Cytat:
Napisane przez Tanyia
Oj Asiu za dużo by gadac, ogólnie niezbyt dobrze rozpoczęłam rok. Wszystko po trochu idzie nie tak jak chciałam  Dodatkowo w marcu koncze staż, a co potem  a mamy przecież kryzys, boje się, że nie będę mogła znów nic znalezc.
Rybka po pierwszym uzyciu super. Masz racje diabelnie wydajne, ale to przez konsystencję. Gdyby byłby to krem pewnie by starczało na raz, a tak 1 taka rybka bedzie na 3 razy !!!!  ładnie się wchłania i taka mięciutka skórka była rano- więcej nic nie zaobserwowałam.
|
Aniu , znam ten ból gdy człowiek martwi się o pracę. Ale rozglądasz się już za czymś? Wiesz że to trwa - teraz wszędzie konkursy. Pisałaś, że chciałabyś pracować w biurze. Ale coś konkretnego masz na myśli?
Ja też rano po rybce mam miękką jak kaczuszka skórę. Oprócz tego zero cieni, ale to też kwestia tego że jednak na urlopie śpię dłużej niż w zwykłe dni. Zobaczymy co będzie działo się dalej.
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10607342]wiem ze z troski gdybym sie nie czuła na siłach odpusciłabym jeszcze pracke na tydzien, ale juz dostaje wścieku tyłka siedząc w domciu...[/quote]
No tak, rozumiem Cię Gabi. Skoro czujesz się na siłach... Zresztą jak wrócisz do pracy, to sama ocenisz swoje siły po chorobie.
Cytat:
Napisane przez phdwao
Dziewczyny co tam u Was? znów nie nadrabiam  dopiero wróciłam, dziś jakoś lepiej mi dzień leciał, przyszła szminka vipera ale kolor i się srednio podchodzi bo jest taki różowy łosoś:/
|
Dzisiaj już streszczenie pisałam Paulinko. Hej, hej. 
Vide: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4564
Edytowane przez AsikS
Czas edycji: 2009-01-22 o 18:58
|
|
|