Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem po goleniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-12-30, 09:56   #4
guest
Zakorzenienie

Re: problem po goleniu

dziekuje slicznie za odpowiedzi !
nie spodziewalem sie(jestem prawdopodobnie tymczasowo na Waszym forum),ze na moj post bedzie tak konkretny odzew.
chcialbym sie dostosowac do rad -jednak mam jeszcze kilka pytan(nie jestem zbytnio obeznany w konkretnych srodkach kosmetycznych):
1.co to jest preparat antybaktertyjny to wiem,ale nie umiem odroznic zwyklego od tego stosowanego 'punktowo'(wyroby jakich firm sa w tym przypadku najlepsze?)
2.jesli chodzi o sok z czosnku to w jaki sposob moge go uzyskac?idzie kupic gotowy wyciag?czy najlepiej zrobic to samemu?
3.prosilbym o podanie nazw firm(jesli jest to mozliwe na forum),ktore produkuja najlepsze Pani zdaniem kremy do golenia,balsamy po goleniu,zele do mycia twarzy.wiem ,ze zapewne na kazdego konkretny kosmetyk moze dzialac inaczej,ale powinny byc jakies srodki ogolnie uwazane za dobre.
4.juz z czystej ciekawosci-dlaczego nie mozna stosowac po goleniu kosmetykow zawierajacych alkohol?wydawalo mi sie ,ze tak popularne w naszych kraju wody po goleniu jednak go zawieraja...wiec ludzie popelniaja blad stosujac takie preparaty?

pozdrawiam i dziekuje !
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując