Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - podniusł na mnie ręke
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-22, 20:07   #247
Annaluka
Zakorzenienie

Dot.: podniusł na mnie ręke

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
napewno nie jest układem,i nie jestem dla niego panna do bzykania !!!!!!!
Ja to widzę inaczej. Nie nazywaj tego związkiem.

Cytat:
wiec tak nie pisz,słucham robie cos podobnego bo jestem na jego utrzymaniu,wiele par tak ma?
Nie obserwuje tego dookoła mnie. Widzę młode, niezależne, wykształcone kobiety, które myślę o swoim rozwoju, zainteresowaniach, pasjach I gdzieś w tym jest TŻ - jako dodatek do życia, a nie jego SENS.

Ty bez TŻ byłabyś nikim. Jak on Cię rzuci to Ty w tej Holandii nie masz nic. Miałabyś chociaż swoją kasę na powrót? Nie wyżebraną od TŻ...

Cytat:
czy ty życia nie znasz?
Takiego życia jakie Ty opisujesz nie znam.
Patologie rodzinne - znam, mam. Ale patologie w związku są mi obce

Skoro ma się skopaną rodzinę to trzeba robić wszystko, a by przyszła rodzina jaką chcesz założyć nie była już zepsuta od podstaw.

Cytat:
i dodam że wiedziałam na co się pisze,wiedziałam że jak tutaj przyjade to szybko pracy nie znajde,tak kucharką jestem
Jesteś już tam długo. Wybacz, ale mogłabyś wreszcie ruszyć tyłek, poprawić język angielski i poszukać pracy chociażby na czarno.

Ale Tobie się nie chce, jesteś leniwa i wiecznie widzisz jakieś przeszkody.

Nie pójdę do pracy, bo nie znam angielskiego... Znam angielski, ale nie pójdę do pracy, bo kto będzie gotował dla chłopa... Za te grosze nie będę pracować, nie opłaca się, szkoda mojego czasu... Bla, bla, bla... I tak jest zawsze

Cytat:
bo jak on przychodzi z pracy to chyba logiczne że obiad będzie miał podany!
To jest ''logiczne'' tylko dla Ciebie Bo dla mnie niekoniecznie... Nie jesteś jego matką czy żoną, żebyś musiała mu gotować, sprzątać i opierać.

Zabiera Cię czasem do restauracji? Albo nie - chociaż do budki z hot dogami? Gdziekolwiek? Gotuje sam dla Ciebie od czasu do czasu? Czy po pracy Pan i Władca jest już zbyt zmęczony?

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2009-01-22 o 20:09
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora