Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nauczyciel tez czlowiek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-20, 08:00   #99
papryczka
Wtajemniczenie

Dot.: Nauczyciel tez czlowiek

Cytat:
Napisane przez Ela
o tooo ciekawe, ale własnie takie komentarze utwierdzają mnie w przekonaniu coby na studniówki nie chodzić, i nie tylko mnie ale co raz wiecej nauczycieli w mojej szkole nie chodzi na studniówkę dlatego "zeby nie gadali że za ich pieniadze jadłem/-am". W tym roku idę, bo mam klase maturalną, wiec muszę, ale to KONIEC!! Zresztą poprosilismy rodziców aby nie kupowali i nie stawiali zadnego alkoholu na stół nauczycieli!

A prezenty... w której szkole tak dają???

wiesz, kiedy jechałam z klasa na wycieczke 3 dniową zaproponowłam rodzicom na zebraniu, udział jako opiekun. Wiesz ilu było chetnych?? 0- słownie "zero", bo wiedzą czym to pachnie. I mimo ze mam najlepszą klase w szkole, to rodzice powiedzieli ze jestem odważna! Ale ja o swoja klase sie nie obawiałam..., obawiałam sie o pozostałych z innych klas... no i my-opiekunowie kładlismy sie spać o 4 rano, bo trzeba było "dzieci" ułozyc spać! Uzyłam!!! Jak małpa kitu!!! Tylko mi zazdrościć , ze na wycieczce byłam!

taka sama jak w przypadku każdego innego nauczyciela.
nic dodac, nic ujac. po przeczytaniu postu elly2, takie same refleksje mi sie nasunely, jak eli, ktora wyjela mi ten komentarz z ust.
papryczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując