Dot.: Problem grzybicowo-finansowo- nieodpowiedzialny.
Emi... nie platoniczny. Nie wierze ze ktos bez seksu nie potrafi zyc. Tymczasowo nie musicie go uprawiać. Jak w koncu mu sie znudzi takie glupie upieranie sie przy swoim to moze w koncu tam pojdzie. Bo zrozumie ze tu nie chodzi o to zeby postaic na swoim z Twojej strony i go zmusić tylko jest to normalna sprawa ze jak ktos jest chory to sie z nim nie spi. A on jak to widzi? Dowiaduje sie od jakiejs dziewczyny ze ma grzybice i idzie z nia do lozka? Przeciez to dziala w diwe strony i zarowno w przypadku par jak i jednorazowych randek itd itd.
Swoja droga jesli ma ta cala sprawa przejsc w miare spokojnie i oboje sie bedziecie smarowac to powinnas powiedziec ze przeciez razem pojdzieie na badania i nie tylko on je bedzie robil ale rowniez Ty zeby mu pokazac ze juz jestes zdrowa. I musisz to powiedziec dokladnie w takiej kolejnosci. Zeby ostatnimi slowami bylo wlasnie to ze Ty jemu tez badania przedstawisz. Bo zawsze zwraca sie uwage na ostatnia wiadomosc. A to wlasnie jest cos co bediz edla niego pozytywne bo nie tylko on ale i TY i to do niego dotrze.
Spojrz:
1. Kochanie ja zrobię badania ale i Ty musisz zrobic zebym wiedziala ze jestes zdrowy.
2. Kochanie Ty zrobisz badanie ale i ja je zrobię żeby pokazać Ci że jestem zdrowa.
Niby to samo a ma naprawde bardzo duze znaczenie
Taki krotki wyklad NLP 
I powtarzaj caly czas zmartwiona ze trzeba koniecznie zrobic te badania bo Ty musisz byc pewna ze jestescie zdrowi bo to bardzo wazne... Na spokojnie bo on nie bedzie mial wtedy prawa Cie atakowac W koncu mu przemowisz.
I za niccccccc nie zgadzaj sie zeby bral Cie na litosc.
|