Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-22, 22:54   #4673
dynia18
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Dzięki.. trzymaj dopóki się nie pojawi..test testem ale wolałabym mieć pewnośc..A co do sponsora..trzeba by się zacząc rozglądać za jakimś takim co hurtem przysponsoruje sympatyczne truskaweczki.. można dać ogłoszenie w prasie..czy jakoś tak..

Jak ja pragnę mieć kota..kocham koty..wychowałam się z nimi a teraz nie mogę.. przez AZS córeczki..
NO bo i przydałby się taki co by nam wszystkie zabrał do włoch i jeszcze obkupil.
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
ojj Asiu przeciez popatrzec zawsze mozna

a sexi to pewnie ze jestes!

mykam Dziewczynki!! smutno mi troche, wkurzylam sie na TŻa bo wciaz sie nie wprowadzil, ciagle ma cos do roboty w Radomiu i sie wszystko przeciaga wrrr obiecuje ciagle ze sie juz przeprowadza i na tym sie konczy... miala byc niespodzianka w tym tyg, a tymczasem jutro przyjedzie pewnie - zadna niespodzianka, zawsze w piatek na weekend przyjezdza... ehh chyba przesadzam ale smutno mi, ciagle sama w mieszkaniu siedze
Nulko proszę to ta alergowiczka:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=653785
Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Dzięki Czarodziejko..a co do Waszych obiecanek to wiecie..u mnie chłopcy w szkole mówią że obiecanki macanki a glupiemu staje..nic nie obiecywac.. a Basia to by mogła przygadać tego platonicznego.. a co tam.. raz się zyje.. skoro Asia ma promienną twarz.. i jak wierze dzięki Księciu.. to i Basia zasługuje na promień..
NIe nie wole z platonicznym nie ropertywać burzy, bo źle bym na tym skończyyla.
Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Hola Dziabążątka

Chcę powiedzieć, że nie lubię Włochów. Ale kocham piłkarzy ręcznych...strrraszliwe ciacha z nich

Idę oglądać Siesaje...
Też nie lubię włochów...

Ukryciorku jeszcze mojego Macka do tego samochodu weźcie, a ja oczywiście z wami na lody.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora