2009-01-22, 22:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez eszton 1
Dzięki.. trzymaj dopóki się nie pojawi..test testem ale wolałabym mieć pewnośc..A co do sponsora..trzeba by się zacząc rozglądać za jakimś takim co hurtem przysponsoruje sympatyczne truskaweczki.. można dać ogłoszenie w prasie..czy jakoś tak..
Jak ja pragnę mieć kota..kocham koty..wychowałam się z nimi a teraz nie mogę.. przez AZS córeczki..
|
NO bo i przydałby się taki co by nam wszystkie zabrał do włoch i jeszcze obkupil.
Cytat:
Napisane przez *nulka*
ojj Asiu  przeciez popatrzec zawsze mozna
a sexi to pewnie ze jestes!
mykam Dziewczynki!! smutno mi troche, wkurzylam sie na TŻa bo wciaz sie nie wprowadzil, ciagle ma cos do roboty w Radomiu i sie wszystko przeciaga wrrr  obiecuje ciagle ze sie juz przeprowadza i na tym sie konczy... miala byc niespodzianka w tym tyg, a tymczasem jutro przyjedzie pewnie - zadna niespodzianka, zawsze w piatek na weekend przyjezdza... ehh chyba przesadzam ale smutno mi, ciagle sama w mieszkaniu siedze 
|
Nulko proszę to ta alergowiczka:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=653785
Cytat:
Napisane przez eszton 1
Dzięki Czarodziejko..a co do Waszych obiecanek to wiecie..u mnie chłopcy w szkole mówią że obiecanki macanki a glupiemu staje..nic nie obiecywac.. a Basia to by mogła przygadać tego platonicznego.. a co tam.. raz się zyje.. skoro Asia ma promienną twarz.. i jak wierze dzięki Księciu.. to i Basia zasługuje na promień..
|
NIe nie wole z platonicznym nie ropertywać burzy, bo źle bym na tym skończyyla.
Cytat:
Napisane przez martaboy
Hola Dziabążątka
Chcę powiedzieć, że nie lubię Włochów. Ale kocham piłkarzy ręcznych...strrraszliwe ciacha z nich
Idę oglądać Siesaje...
|
Też nie lubię włochów...
Ukryciorku jeszcze mojego Macka do tego samochodu weźcie, a ja oczywiście z wami na lody.
|
|
|