2005-12-20, 11:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: wysłać kartkę rodzicom eksa?
Hmmmm... Ja bym nie wysłała na 100%... Bo po co? Rozumiem, że przyjaźnilas się z nimi, mieliscie super relacje, ale... Moje zdanie ( MOJE!!!) jest takie, że po pierwsze: eks ma inną - i myślę, że ta inna byłaby troszkę niepocieszona faktem wyslania kartki przez Ciebie do jego Rodziców. Wczuj się w jej sytuację (może Ty nie mialabys nic przeciwko, ale ona może czuć się dziwnie - musisz to wziąć pod uwagę). Po drugie: Ja osobiście czulabym się troszke glupio, wysylając kartke Rodzicom eksa, mialabym wrażenie, że się narzucam, ze nie chcę dać zapomnieć o moim istnieniu, ze chcę zaznaczyć moją obecność w życiu ich i w życiu eksa , poza tym bałabym się,ze oni i jego kobieta i on też zresztą ,mogą tak to odebrać - z ludźmi nigdy nic nie wiadomo - przekonalam sie o tym nie jeden raz. Ja bym nie wyslala. Sama mialam dobry kontakt z Rodzicami eksa, ale nasz związek się zakonczył i tym samym moj kontakt z nimi również. Mówię im "dzień dobry", ale nic poza tym, nie chcę się "wtryniać" tam, gdzie w zasadzie nie jestem już potrzebna. TAKIE JEST MOJE ZDANIE. Zrobisz, jak zechcesz, bo to Ty znasz sytuację, ja nie potrafię ocenić na odległość jak to wygląda. Pozdrawiam!!!
Te duże i te małe. Obronne i bezbronne.
Rasowe i kundelki.
Dla nas ważne są psie drzwiczki,
psie smutki i psie marzenia.
|
|
|