Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny MŁode Śląsk ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 08:53   #834
kitek_fm
Rozeznanie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja swoją suknię tez mam zamówioną w Afrodycie, ale w Rybniku . Mam suknię ze starej kolekcji, zamawiałam ją w grudniu, a w czerwcu idę na pierwszą przymiarkę .
W Rybniku tez babka była przesympatyczna- może Ty akurat trafiłaś na inną . Duży miała wpływ na to, że wybrałam ich salon . Jak wchodzilyśmy do salonów i babki nawet na "dzień dobry" nie odpowiadały, robiłyśmy w tył zwrot .
W Rybniku też była miła babka, ale w Wodzisławiu fajniejsza.
Też tak robiłam, że jak w salonie nawet na dzień dobry nie odpowiadali, albo jak oglądałam suknie już 15min i nikt się nie zainteresował to zaraz wyłaziłam.
Dziwę się, ze w niektórych salonach tak olewają klientki, przecież w większości z nich ekspedientki mają płaconą prowizję od sprzedanej sukni.
Zauważyłam też, że jak się przyjdzie z mamą, ciocią, babcią - z całą pielgrzymką to wtedy w salonach bardziej się interesują.

Oj! to jak Ty już swoją masz zamówioną, to może ja też w przyszłym tygodniu pojadę. Piszesz, że pierwszą przymiarkę masz w czerwcu. Hm, mnie też by tak pasowało (trzeba jeszcze zrzucić co nieco kg).

A którą masz suknię? Wklej obrazek

Edytowane przez kitek_fm
Czas edycji: 2009-01-23 o 08:57
kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora