2005-12-20, 12:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nauczyciel tez czlowiek
Cytat:
Napisane przez elly2
Hah, nazwalam korepetycje glupimi bo moim zdaniem to lekka przessada by tyle pieniedzy za nie brac. Zaznacze jeszcze raz, ze ja widze porpstu oprocz minusow tej pracy rowniez plusy. A z tymi dojazdami do uczniow to niebardzo rozumiem  To, ze dojezdzasz to Twoja indywidualna sprawa, przeciez wcale nie musisz, bo rowniez uczniowie moga do Ciebie dojezdzac. Poza tym ja nie chce zeby mnie tu ktos uswiadamial bo zdania nie zmienie, podkreslilam juz kilka razy, ze praca nauczyciela nie jest latwa...ale zostalo im to zrekompensowane...i wydaje mi sie, ze w niektorych kwestiach maja lepiej niz inny przecietny pracownik. To jest moja opinia i powiem szczerze, ze spotkalam sie z wieloma podobnymi do mojej opiniami. Z mojej strony na ten temat EOT.
|
zazwyczaj jednak rodzice wola aby korepetycje odbywaly sie w ich domu. ale mniejsza z tym, chcialam ci po prostu pokazac, ze to "dorabianie" to nie sa nie wiadomo jak zawrotne sumy za "glupie" zajecie.
a co do twojej opinii i twoich znajomych, to zycze wam aby ktores z was mialo okazje popracowac w szkole skoro jest to takie wspaniale zajecie. zobaczymy jak szybko zmienilibyscie zdanie. i nie za bardzo rozumiem co znaczy "przecietny pracownik"?
|
|
|