Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Różne ciuszki w różnych rozmiarach S, M, L
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-23, 15:30   #1
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Różne ciuszki w różnych rozmiarach S, M, L

WĄTEK NIEAKTUALNY!!!

Witam
DOKŁADKA!
Ubrania wysyłam uprane, jeśli chcesz to także uprasuję.

TO WAŻNE PRZECZYTAJ!
Wysyłam zazwyczaj pierwsza, bo mam mało przekupek, ale oczekuję, że Ty po pokazaniu przeze mnie potwierdzenia nadania także mi wyślesz, a nie będziesz czekać aż paczka przyjdzie. Tak samo jak ja będę mieć więcej.

Co bym chciała:
torby XXL
sukienki
tuniczki
okulary przeciwsłoneczne- muchy, policyjne
różne bluzki, topy itp.
sztuczne rzęsy
t-shirty z dużymi, ciekawymi nadrukami;
perfumy-lekkie, dziewczęce
nigdy dość kosmetyków
RURKI SZARE BĄDŹ CIEMNY GRAFIT - PILNE

SZARY-OZNACZA, ŻE CZEGOŚ NIE MA

RÓŻOWY- REZERWACJA

NIE ODMIENIAM SIĘ, BO MASZ TAKI KAPRYS, BLUZKA JEST ZA MAŁA, NIE PODOBA CI SIĘ LUB POCZTA ZAWINIŁA.
Jeżeli napiszę do Ciebie na pw, to nie znaczy od razu, że jestem oszustką, czasami tak po prostu łatwiej i szybciej. Zawsze i tak później potwierdzamy transkację publicznie.
Zazwyczaj jeśli mi się coś nie podoba, to nie odpisuję.
Ale różnie to bywa. Czasami może mi się coś na pierwszy rzut oka spodobać, jednak później mogę zrezygnować (niestety słomiany zapał) Wtedy zazwyczaj piszę o tym w Waszym wątku. Czasem w wątku jakiejś osoby zdarza mi się napisać dwa razy ,,coś u mnie"? To nie z powodu, że się narzucam, po prostu nie pamiętam już wszystkich, do których piszę.Czasami zapominam, żeby komuś zrobić dodatkowe zdjęcie, podać wymiary. Wtedy trzeba mi po prostu przypomnieć.

Poza wątkiem mam kamizelkę dżinsową,spódniczkę dżinsową, szaliczki, chusty ( w panterkę ), bransoletki, opaski, berety i inne drobne przedmioty. PYTAĆ!!!

Zależy mi na szybkich i większych wymiankach.

POTRZEBUJĘ PILNIE PÓŁFABRYKATÓW, SZCZEGÓLNIE BIGLI!

Jeśli ktoś będzie chciał, aby zrobić lepsze zdjęcie to nie ma problemu.
Szczegóły omawiam w prywatnych wiadomościach.
Przed wymianą wysyłam jeśli chcesz inne zdjęcie, ponieważ czasami aparat robi inny odcień koloru niż jest.

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Edytowane przez Pijana truskawkami
Czas edycji: 2009-02-13 o 14:22
Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora