2009-01-23, 15:34
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
Napisane przez Anetka1974
DZIEWCZYNY a jak to jest z selerem i pietruszką , chodzi mi o część podziemną zarówno surowe jak i gotowane, można czy nie można?
|
Mozna 
Cytat:
Napisane przez Djana
a jaka z Telika sliczna dziewczyna
Paprak powiem Ci ze jak we Wiedniu bylam to tez ciezko bylo cos ladnego znalezc  juz od dluzszego czasu psiocze na markowe ciuchy bo coraz brzydsza ta modna moda jest i ciuchy coraz gorsze jakosciowo  Raz jak weszlam do H&M, ktory ma opinie mlodzieżowego to szok przezylam  takie za przeproszeniem szmaty, ze na po domu bym ich w zyciu nie zalozyla i do tego za taka gore pieniedzy 
Tak ze nie przejmuj sie, tu nie chodzi o ciebie tylko spaczone gusta projektantow 
|
Zapomnialam dodac, ze i tak piekna kuchnia teliczka nijak sie nie ma do urody kuchareczki Teliczku ty na NK jestes w gronie bikiniar? Nie moge sie polapac z nickami tu i odpowiednikami rzeczywistymi. Bardzo ciekawy typ urody masz 
Djano ja to w H&M to mowie wrecz odwrotnie - ceny odzwierciedlaja jakosc Kupilam tam ze dwie rzeczy ale tkaniny kiepskie, szycie beznadziejne, wykonczenie fatalne. Dla mnie tragedia jest Zara - podobnie jak w H&M z jakoscia, do tego fatalnie dobrana rozmarowka (bo to hiszpanska firma) i ceny z kosmosu W Ny to zadna marka i raczej nizsza klasa srednia sie tam ubiera a u nas poszaleli z cenami. Wole dac wiecej a miec slicznie wykonczone cacko, zwlaszcza, ze lubie klasyczne rzeczy - porzadnie skrojone i uszyte, przetrwaja kilka sezonow. I mozna je ladnie laczyc z dodatkami na czasie Solidna rzecz jest niesmiertelna w sensie modowym i gatunkowym 
U mnie kawka i kanal foodnetwork na tapecie - calymi godzinami moglabym ogladac
Edytowane przez paprak
Czas edycji: 2009-01-23 o 15:37
|
|
|