Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-23, 16:29   #4810
Tanyia
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Witam popołudniowo

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość

jest cudny

persen działa uspokajająco, deprim antydepresyjnie, o ile persen może pomóc na lekkie nerwy to deprim nie pomaga,chyba że jest to zwyczajny lekki krótkotrwały dołek
Zacznę od Kanebiaczka. Lavshuca (a mam kolor Elegant lucent) jest bardziej rózowawa od Sensai, ale nie różowi nic a nic skóry. Jest tak samo miałki (drobno zmielony). Posiada delikatne rozświetlające drobinki, ale nie rzucają się w oczy- jedynie delikatnie rozświetlają. Twarz po nim jest matowa, puder pięknie się wpasowuje w twarz i wygląda to naturalnie- zero tynku na buźce, drobinki rozświetlają i cera wygląda na promienną i świeżą. Maluje się po 6 rano, po 11 zbieram sebum z twarzy i robie poprawki prasowańcem. Ja jestem z niego bardzo zadowolona

Można deprim i persen na raz?

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Asia pisała - NeVada0812, oprócz tego georgina72 i dominika-wróbel2. Wszystkie są naszymi wizażankami

Dobranocka. Dziewczyny, naprawdę nie smutajcie Ściskam Was cieplutko, a najbardziej wam polecam przebywanie na słońcu, ewentualnie dużo światła włączajcie w domu. Mi jest źle jak mam ciemności...głupio brzmi..
Niech wam się śnią piękne sny (mogą być i erotyczne ). Do jutra
Mam pigmenty od wszystkich trzech dziewczyn i nigdy nie było problemów, jestem zadowolona

Staram sie nie smutaskowac

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

Locacid jest super Po 2 tygodniach stosowania 2 razy dziennie juz widać różnicę w wyglądzie skóry, ale przy nim trzeba naprawdę pilnować nawilżenia
A Locacid pięknie pachnie, tak kosmetycznie, a nie aptecznie Bardzo mi się zapach locacidu podoba
Locacid na receptę pewnie?? Jest już w hurtowniach, bo podobno przez jakiś czas go nie było.

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Miłego dnia i dużo pozytywnej energii wysyłam wszystkim
To i ja się poczęstuje, pozytywnej energii nigdy za mało

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10615129]

ja powiem tak- na małe dołki i dla poprawy nastroju troche te tabletki moga pomoc, ale jesli ktos ma wieksziejszy problemos to trzeba siegnąć po grube dzialo...

[/quote]

Ja już nie wiem sama czy to mały czy duży dołek Kiepściejszy humor utrzymuje mi się już jakiś czas Nie zawsze w takim samym natężeniu, ale jednak.

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja bym była bardzo chętna na dorzucenie się do rybek w lutym, tylko czy one nie uczulą moich diabelnie wrażliwych spojówek? (tendencja do łzawienia).
Ukryciorku ja mam pernamentne zapalenie spojówek i dzięki uprzejmości dziewczyn mam 3 rybki na próbę, po 4ch zastosowaniach mogę z całą stanowczościa powiedziec, że spojówki sie nie buntują, nic im nie dolega, nie szczypią oczy i nie są czerwone, za to skóra pod oczami w ekspresowym tempie się poprawia

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10616491]

a mi dzis od rana strasznie niedobrze....mdli mnie okrutnie[/quote]

Bidulko mam nadzieję, że już lepiej.

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Ceeśc normalnie nie mam humoru na nic.. ta wredna @ nie przyłazi.. dziewczyny a test robiony tydzień po spodziewanej @ nie jest za wcześnie..?ja zawsze maiałam nieregularne ale nie az tak..

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora