2009-01-23, 16:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Witam popołudniowo 
Cytat:
Napisane przez Reese
jest cudny
persen działa uspokajająco, deprim antydepresyjnie, o ile persen może pomóc na lekkie nerwy to deprim nie pomaga,chyba że jest to zwyczajny lekki krótkotrwały dołek
|
Zacznę od Kanebiaczka. Lavshuca (a mam kolor Elegant lucent) jest bardziej rózowawa od Sensai, ale nie różowi nic a nic skóry. Jest tak samo miałki (drobno zmielony). Posiada delikatne rozświetlające drobinki, ale nie rzucają się w oczy- jedynie delikatnie rozświetlają. Twarz po nim jest matowa, puder pięknie się wpasowuje w twarz i wygląda to naturalnie- zero tynku na buźce, drobinki rozświetlają i cera wygląda na promienną i świeżą. Maluje się po 6 rano, po 11 zbieram sebum z twarzy i robie poprawki prasowańcem. Ja jestem z niego bardzo zadowolona
Można deprim i persen na raz? 
Cytat:
Napisane przez martaboy
Asia pisała - NeVada0812, oprócz tego georgina72 i dominika-wróbel2. Wszystkie są naszymi wizażankami
Dobranocka. Dziewczyny, naprawdę nie smutajcie  Ściskam Was cieplutko, a najbardziej wam polecam przebywanie na słońcu, ewentualnie dużo światła włączajcie w domu. Mi jest źle jak mam ciemności...głupio brzmi..
Niech wam się śnią piękne sny (mogą być i erotyczne  ). Do jutra 
|
Mam pigmenty od wszystkich trzech dziewczyn i nigdy nie było problemów, jestem zadowolona
Staram sie nie smutaskowac  
Cytat:
Napisane przez hihi
Locacid jest super  Po 2 tygodniach stosowania 2 razy dziennie juz widać różnicę w wyglądzie skóry, ale przy nim trzeba naprawdę pilnować nawilżenia 
A Locacid pięknie pachnie, tak kosmetycznie, a nie aptecznie  Bardzo mi się zapach locacidu podoba 
|
Locacid na receptę pewnie?? Jest już w hurtowniach, bo podobno przez jakiś czas go nie było.
Cytat:
Napisane przez bmoniq
Miłego dnia i dużo  pozytywnej energii wysyłam wszystkim 
|
To i ja się poczęstuje, pozytywnej energii nigdy za mało 
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10615129]
ja powiem tak- na małe dołki i dla poprawy nastroju troche te tabletki moga pomoc, ale jesli ktos ma wieksziejszy problemos to trzeba siegnąć po grube dzialo...
[/quote]
Ja już nie wiem sama czy to mały czy duży dołek Kiepściejszy humor utrzymuje mi się już jakiś czas Nie zawsze w takim samym natężeniu, ale jednak.
Cytat:
Napisane przez ukrycior
Dziewczyny, ja bym była bardzo chętna na dorzucenie się do rybek w lutym, tylko czy one nie uczulą moich diabelnie wrażliwych spojówek? (tendencja do łzawienia).
|
Ukryciorku ja mam pernamentne zapalenie spojówek i dzięki uprzejmości dziewczyn mam 3 rybki na próbę, po 4ch zastosowaniach mogę z całą stanowczościa powiedziec, że spojówki sie nie buntują, nic im nie dolega, nie szczypią oczy i nie są czerwone, za to skóra pod oczami w ekspresowym tempie się poprawia 
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10616491]
a mi dzis od rana strasznie niedobrze....mdli mnie okrutnie [/quote]
Bidulko mam nadzieję, że już lepiej.
Cytat:
Napisane przez eszton 1
Ceeśc normalnie nie mam humoru na nic.. ta wredna @ nie przyłazi.. dziewczyny a test robiony tydzień po spodziewanej @ nie jest za wcześnie..?ja zawsze maiałam nieregularne ale nie az tak.. 
|
|
|
|