Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pudry, cienie, korektory mineralne - wątek ogólny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-23, 17:26   #2103
Nanomi
Zadomowienie

Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne??

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Zamowie sobie kiedys z biochemii urody kwas hialuronowy z panthenolem, moze mnie nie zapcha..
Kurna mozna stracic nadzieje doslownie.. nawet 3skladnikowa oliwka hipp zapycha! no dajcie spokoj

Cienie z buff'd chociaz na glicerynie (pewnie zle nalozona..) to wytrzymaly 2 godziny.. dziwne bo wczoraj duzo dluzej..

Nie ma co, pojde jutro do drogerii i kupie pedzelek jakis lepszy niz ten co ja mam (uzywam go do korektorow i spisuje sie SUPER )

Dzis normalnie jakis dziwny dzien.. rano nalozylam buff'd - zwarzyl sie niemilosiernie.. wiec go zmyłam.. teraz znow potrzebuje wyjsc ale sie nie pomaluje, bo wieczorem ide na koncert i znow musialabym sie malowac.. ileż można w ciagu dnia :/
Anecko zapchała Cię? Przykro mi, jesli Cię naraziłam na jakieś niespodzianki na twarzy.

Cytat:
Napisane przez pranie Pokaż wiadomość
Anecka, nie chcialam sie wtracac wczesniej, ale z tego co pamietam w oliwce Hipp jest tylko olej sezamowy, migdalowy i perfum. Same oleje sa dosc ciezkie dla problematycznej skory, dobrze by bylo gdybys kladla je na buzie wlasnie w towarzystwie zelu hialuronowego, ktor stworzy warstwe okluzyjna.
Ta oliwka jest bardzo leciutka, "cienka". Oczywiście nie każdemu będzie pasowało oliwienie twarzy, ale ja osobiście polecam a sama mam problemayczną skórę mieszaną.
Nanomi jest offline Zgłoś do moderatora