2009-01-23, 20:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
Napisane przez ilo16na
Kurcze a ja juz chce studniowke i jednoczesnie sie boje..boje bo:
ja sie zawsze pozno rozkrecam(nie lubie tanczyc jak wiekszosc siedzi albo na poczatku zanim sie rozkrece no) a boje sie ze sie rozkrece po 11 jak brat pojdzie i wtedy to bede mogla tanczyc z talerzem
A na 100 % sie nie rozkrece kolo 8/9 jak wiekszosc bedzie siedziala
|
na pewno któryś z partnerów koleżanki "weźmie Cię w obroty" na studniówkach podobno zawsze wszyscy się "mieszają" i rzadko tanczy się tylko ze swoim partnerem. zwlaszcza, ze przynajmniej u mnie w klasie praktycznie nikt nie ma stalego chlopaka
Cytat:
Napisane przez sydunia
0,3 pewnie okolo. +/- troche. nie da sie okreslic dokladnie
iza witamy  jesli nie masz z kim isc, to idz z tym chlopakiem to jeszcze nie jest kolosalna roznica wieku. nawet jesli na poczatku bedziesz sie czula nieswojo, to po chwili on wezmie Cie w obroty i wszystkie wahania znikna
|
wiem... 22 lata, racja, w sumie nieduzo tyle, że widziałam jego zdjęcie i wygląda na lat 30! a ja wyglądam na 14, więc...
Cytat:
Napisane przez gaia
my też sie nie uczymy :P wszystko przez wizaż
Fajnie Cie widzieć.
Ja mam 13 lutego w tych Halach Targów Budowlanych. A ty gdzie? Pokazuj tą sukienkę
cos mi się kojarzy 1 lub 2 LO tak?
Z krakowa jest jeszcze grudniowa szatynka i NicRua
A co do kolegi to to jest dobre rozwiązanie. Spotkajcię się gdzieś przed studniówką w większym gronie (będzie luźniej ) i sie poznajcie. A jak będzie tragicznie to przecież nie musisz z nim iść.
|
nie, nie, ja jestem z SMSa czyli ze szkoly sportowej A studniowkę mam w przegorzałach, w takim ładnym zamku kojarzysz?
Cytat:
Napisane przez ilo16na
Tez tak mysle.
Moj brat jest starszy ode mnie 8 lat a w tancu jak mysle jest lepszy i zywszy 
|
to może z nim pójdę  
Cytat:
Napisane przez paula007
Hej Iza Witamy serdecznie
Studniówkę masz 30 czy 31?
Też miałam problem z partnerem, a w końcu wzięłam kolegę, bo nie chciałam kogoś w ciemno.
Co do propozycji koleżanki, jak naprawdę nie masz z kim iść, a zapłaciłaś już za dwie osoby to faktycznie skorzystaj. 22 lata to przecież młody , wiekiem się nie przejmuj. Może spotkajcie się gdzieś wcześniej i go poznasz.
|
31 kurczę, w sumie teoretycznie mam z kim iść, ale wstydzę się zaprosić w sumie fajnie by było poznać kogoś całkiem nowego... 
Cytat:
Napisane przez Neszikaa
Ślicznie leży sukienka  Ona ma jakiś wzorek czy jest jednolita?
Gripex nie działa na mniej, a przynajmniej nie obniża temperatury. A to jest główny problem. Ale stara, dobra pyralgina powinna rozwiązać sprawę
Ilona, ale się rozbrykałaś  Niedawno nie chciałaś iść a teraz nie możesz się doczekać  Fajnie
Iza, chyba nic na siłę  Bo jeśli miałabyś się stresować cały czas, przez nieśmiałość (mówię z autopsji  ) to nie ma sensu go zapraszać.
|
racja choć z drugiej strony i tak będę się stresować...
Cytat:
Napisane przez RedApple
Wynik próbnej matury z polaka R - 70% 
jestem zadowolona, byłam pewna że bedzie max 50% 
a najlepszy wynik u nas... 92% z R, kumpela z kl 
|
to tak jak ja - miałam 72% z polskiego R. Cieszę się, bo w sumie jestem na biol-chemie 
dziękuję Wszystkim za rady, koochane jesteście i jak szybko piszecie :P doszłam do wniosku,ze no nie wiem, najpierw spotkam sie chyba z synem znajomej mojej mamy - przystojny i w ogole... widzi alam sie z nim na jego biezmowaniu dawno temu, tyle ze wtedy bylam malym niesmialym dzieckiem (no dobra, dzieli nas "aż" trzy lata) i się bałam odezwać ciekawe co sobie pomyśli jak zaporponuje spotkanie w sumie to bedzie cud jesli to zrobię... ALE! on mnie zaprosił na n-k jakis miesiąc temu, a nigdy nie rozmawialismy ze sobą więc może nie będzie tak źle?
|
|