2009-01-23, 19:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
31  kurczę, w sumie teoretycznie mam z kim iść, ale wstydzę się zaprosić  w sumie fajnie by było poznać kogoś całkiem nowego...
dziękuję Wszystkim za rady, koochane jesteście  i jak szybko piszecie :P doszłam do wniosku,ze no nie wiem, najpierw spotkam sie chyba z synem znajomej mojej mamy - przystojny i w ogole...   widzi alam sie z nim na jego biezmowaniu dawno temu, tyle ze wtedy bylam malym niesmialym dzieckiem (no dobra, dzieli nas "aż" trzy lata) i się bałam odezwać  ciekawe co sobie pomyśli jak zaporponuje spotkanie  w sumie to bedzie cud jesli to zrobię... ALE! on mnie zaprosił na n-k jakis miesiąc temu, a nigdy nie rozmawialismy ze sobą   więc może nie będzie tak źle?
|
No to może faktycznie zaproś tego znajomego. Jak się z nim nie widujesz, to nie będzie wstydu nawet jak odmówi. 
Ja też się wahałam czy zaprosić kolegę, z którym się dawno nie widziałam, ale się przełamałam, a on ucieszył. 
Bawimy się tego samego dnia. 
Cytat:
Napisane przez ksh
u nas w szkole dzisiaj był prezydent miasta
i mnóstwo jego zastępców i innych szych... nawet ciekawie mówili, o różnych inwestycjach, planach, o historii itd. I na koniec był quiz  Wygrałam czapkę, koszulkę, kubek i ksiażkę o historii związku kolarzy 
|
A kubek jaki - z kolarzem? 
U nas też było kilka spotkać z politykami, typu marszałek województwa, europoseł... ale strasznie mnie nudzili. 
W każdym razie na Lecha się zapisałam, bo fajnie chyba na żywo zobaczyć takiego kogoś.   
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
ależ ja narzekam   czytałyście "Trans-atlantyk" tak btw? 
|
Ja czytałam, ale tak jak nie lubię - jednym okiem. W ogóle mnie to nie wciągnęło. Za trudne chyba dla mnie. Za to "Ferdydurke" strasznie mi się podobało.
Edytowane przez paula007
Czas edycji: 2009-01-23 o 20:01
|
|
|