2009-01-24, 09:48
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Napisane przez Polly_
dziewczyny help!
na mojej skrzynce mailowej na interii mam 7 wiadomości- całą resztę mi zeżarło  .
O co chodzi? dodam że dośc długo jej nie używałam...ktoś wie co to może być?
|
Interia zeżera  
Cytat:
Napisane przez rozwydrzona
no właśnie prostych nie chcę  tylko takie grube loki, coś na wzór poniższych zdjęć.... włosy mam lekko za ramiona, to może coś się uda
ehh, no to życzę, by Ci rodzinka nie sprzedała wirusa  gratis też nie przyjmuj 
|
Fajne te fryzurki seksi i kobiece.
Patrzę na Gwen, chyba sobie znowu ciachnę grzywkę za jakiś czas 
Cytat:
Napisane przez nefernefer35
Udanego weekendu.Wyruszam dzis na zakupy.
|
Wzajemnie Ja się nigdzie nie ruszam, wieczorkiem do kumpeli i chyba potańczyc 
Śniło mi się dziś, że próbowałam sobie kontrolowane poślizgi. Gdy zaczęłam się kręcic zaparowały mi szyby, samochód nie chciał się zatrzymac, nie umiałam wyhamowac ... koszmar. Kiedy się zatrzymałam okazało się, że jestem... na jakichś krzakach. 
Ześliznęłam się po śniegu i wylądowałam na dachu garażu z moim autem na kolanach 
I tak sobie siedziałam i machałam nogami, trzymając seicento na kolanach. Bałam się strasznie zeskoczyc (mój typowy koszmar) Zadzwoniłam do teściowej, obiecała, że zaraz przyjadą.
W tym czasie kiedy strasznie marzłam na tym dachu, kombinując aby nie spadł mi but (byłam w balerinkach ), przyszło trzech dresiarzy i zaczęli grzebac w krzakach. Zawołałam "pomocy". Jeden uśmiechnął się do mnie, a ja zażartowałam, że nadszedł mój bohater. Wziął mnie na ręce (razem z autem ) i postawił na ziemi.
Gdy dziękowałam, usłyszałam, że jestem ich dłużniczką. W zamian za uratowanie mnie, będę musiała przechowac im trefny towar. I napakowali mi torebkę czymś .... ale nie wiem co to było.
Przyjechała teściowa. Obudziłam się   
Ktoś się pokusi o interpretację? 
EDIT
ło matko, taka historia i na samej górze
Edytowane przez Yola
Czas edycji: 2009-01-24 o 09:51
|
|
|