Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zawód: hostessa
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 10:54   #24
sugar_kitty
Zakorzenienie

GG do sugar_kitty
Dot.: Zawód: hostessa

I znów widać brak organizacji Mam nadzieję, że zapłacili Ci chociaż tak, jakbyś do 18 stała
Ja często mam degustację "eksluzywnych" produktów: kawy czy herbaty po 20-40zł, dżemy słoiczek po 20zł, ciastka 100g za 15zł. Strasznie ciężko to sprzedać, bo choć pyszne, to cena zwala z nóg no i nie każdego stać na takie rzeczy- zresztą ja bym sama nie kupiła ciastek, które wychodzą po 150zł za kilogram
Strasznie nie lubię takiego rozbicia godzin: np. sobota 8, a niedziela już 12. Wtedy sobie rozbijam po swojemu i stoję po 10 godzin. Ważne, abym wypracowała tyle godzin, ile ma być

Przypomniałam sobie taką śmieszną sytuację 2 lata temu w wakacje miałam akcję promocyjną konta bankowego- polegało to na częstowaniu klientów banku lodami. Promocję mialam dzien po dniu przez 10 dni w różnych oddziałach banku w Lublinie. Warunkiem otrzymania deseru było pokazanie zaproszenia (które można było otrzymać ode mnie lub też wysyłane były klientom pocztą do domu).
Nigdy nie zapomne jednego faceta, który przychodził do każdego banku z takim wymiętolonym zaproszeniem Raz przyszedł nawet z przyjaciółką No i w zależności od dnia, mogłam raz kłaść jedną lub dwie gałki lodów do pucharków. Facet był taki, że jak mu nałożyłam jedną to się upominał, że wcześniej dostał dwie i on chce dwie
Tego samego faceta tata spotkał kiedyś na jakimś kiermaszu wielkanocnym, gdzie również była degustacja jakiś staropolskich potraw Facet był w swoim żywiole

Edytowane przez sugar_kitty
Czas edycji: 2009-01-24 o 11:00
sugar_kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując