carmexy zamówiłam, jak dojdą i obczaję je to dam tu znać. na szczęście mam porównanie z oryginałami, więc będzie krótka piłka
Carmex warto mieć nawet OBOK wszystkich innych pielęgnujących balsamów. on jest jedyny!!
Heh miałam identyczną sytuację w Poznaniu, od rana siedziałam w domu, kumpela wychodziła gdzieś i przyniosła mi awizo, a nawet nie zadzwonił do drzwi ten koleś. Wzięłam, poszłam na pocztę (na szczęście niedaleko) i chciałam zrobić awanturę i też przyszła jedna pani, ale tamta była w ciąży i też na tego samego listonosza przyszła złożyć skargę. Tłumaczyła, że jest już w ostatnim miesiącu ciąży i że siedzi w domu całymi dniami i że mąż tylko awiza w skrzynce znajduje. MASAKRA. ogólnie od tamtego czasu jakoś przynoszą paczki.
Skittles Banana Berry

miodzio! słodziak jakich mało.
a ja się trochę dziwię, bo praca to praca.... Jakby nauczycielce w szkole się "nie chciało" dzieci uczyć czy np przynosić sprawdzonych zadań domowych "bo są za ciężkie i nie mieszczą się w torebce" to kjażdy by się burzył... A listonoszowi wszystko wolno? za darmo tych paczekj nie noszą.
ja z kolei tego sobie już na bank dopisuję do listy na kolejne zamówienie
TAAAAK cherry coke jest cudny i ja osobiście wyczuwam w nim i colę, i wiśnię

bomba! Ale u mnie nie barwi