Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Smackersy - zbiorczy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-24, 15:09   #1391
Shpilcia
Zakorzenienie

Dot.: Smackersy - zbiorczy :)

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
ja mam 4 zamkniete smackersy.. ale niebawem zuzyje banana berry- Tz go lubi, to mi schowal do lodowki malej, bo tam malo keidy zagaldam , cole uzywam tez codziennie no i od wczoraj przed komputerem towarzyszy mi quezzy strawberry limeade, pycha, slodki no i razem z Tz uzywamy sprite ( jego ulubiony, a mi srednio podchodzi, wole cole)
mam nadzieję że mojemu tez przypadną do gustu mój TZ namiętnie stosuje miodzik z Ori i krem Nivea jak zabierze mi smackersa to zabiorę mu samochód

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
carmexy zamówiłam, jak dojdą i obczaję je to dam tu znać. na szczęście mam porównanie z oryginałami, więc będzie krótka piłka
Carmex warto mieć nawet OBOK wszystkich innych pielęgnujących balsamów. on jest jedyny!!
Heh miałam identyczną sytuację w Poznaniu, od rana siedziałam w domu, kumpela wychodziła gdzieś i przyniosła mi awizo, a nawet nie zadzwonił do drzwi ten koleś. Wzięłam, poszłam na pocztę (na szczęście niedaleko) i chciałam zrobić awanturę i też przyszła jedna pani, ale tamta była w ciąży i też na tego samego listonosza przyszła złożyć skargę. Tłumaczyła, że jest już w ostatnim miesiącu ciąży i że siedzi w domu całymi dniami i że mąż tylko awiza w skrzynce znajduje. MASAKRA. ogólnie od tamtego czasu jakoś przynoszą paczki.

Skittles Banana Berry miodzio! słodziak jakich mało.

a ja się trochę dziwię, bo praca to praca.... Jakby nauczycielce w szkole się "nie chciało" dzieci uczyć czy np przynosić sprawdzonych zadań domowych "bo są za ciężkie i nie mieszczą się w torebce" to kjażdy by się burzył... A listonoszowi wszystko wolno? za darmo tych paczekj nie noszą.

ja z kolei tego sobie już na bank dopisuję do listy na kolejne zamówienie

TAAAAK cherry coke jest cudny i ja osobiście wyczuwam w nim i colę, i wiśnię bomba! Ale u mnie nie barwi
To super mi przeważnie miodzio z Ori pomaga nawet na febry, ale nie lubię grzebać w słoiczku

Mi ostatnio kurier zostawił awizo przyklejone na DOMOFONIE!

Taaa banana berry
Hyhy też w notesiku prowadzę listę bardzo przydatna rzecz prawie jak kwc
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując