Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-24, 15:54   #4682
edytapa68
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXV)

Cytat:
Napisane przez renia30 Pokaż wiadomość
Oto one: http://www.luckyscent.com/shop/secti...de_Parfum.html
Początek to naprawdę przepiękna pomarańcza, rozkłada mnie na łopatki... ale niestety szybko ustępuje miejsca miksowi moich, co prawda z nazwy ulubionych nut, które jednak w ogólnym odbiorze pachna trochę jak dobra plastelina lub cola z lodami.
I po raz kolejny mamy klon Shalimara i to bardzo bliski z różnicą na początku, w Sh. zabawa zaczyna się bergamotką a tu pomarańczą.
Zapach po prostu ładny, grzeczny, różowy i dziewczyński, nie ma w nim nic gorzkiego, żadnego zgrzytu, płynie sobie łagodnie i czasem skręca stronę mdłości

W temacie - znów Pliska na nadgarstku, globalnie będzie Shalik edt.
Dzięki za info
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Znów zmarnowana noc. Kręciłam się w wyrku przez parę godzin, skończyłam jedną książkę, zaczęłam drugą, w końcu wstałam z zamiarem potestowania i może spłodzenia jakiejś recenzji. I guzik. Zrobiłam sobie michę sałatki i oglądałam po raz kolejny Czas Apokalipsy.
A dziś pierwszy dzień ferii, wypadałoby być do życia.
Bidulka
W bezsenności ważny ponoć jest higieniczny tryb życia.Moja metoda jest nie higieniczna,czyli piwko albo winko. Śpie po tym jak niemowlę,albo dobry seks
Pachnę resztkami Cinema i kroplą Molecuł.

Edytowane przez edytapa68
Czas edycji: 2009-01-24 o 15:55
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora