2009-01-24, 15:24
|
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: piłka to dla niego wszystko.
Cytat:
Napisane przez roxiee1
widziały doskonale , tyle tylko że ludzie sie nie zmieniają ale my ich lepiej poznajemy. jak go poznałam trenowal mało. Chyba 2 razy w tygodniu. Nigdy nie brakowało mu czasu i wydawal sie szczery do bolu. Jednak teraz widze że wszystko się zmienia.
Zreszta szanuje jego pasje i wspieram go , ale potrzebowalam go i potrzebowalam tego , żeby posiwecil ten mecz. Zeby pokazal ze pilka nie jest najwazniejsza. Czuje sie nieważna dlaniego i potrzebowałam takie potwierdzenia ze jest w stanie to dla mnie zrobic , jeden mecz , hallo. 
|
No to może porozmawiaj z nim o tym? Powiedz mu, że czujesz się nieważna skoro nie potrafi zrezygnować z jednego meczu na rzecz Ciebie, kiedy jest to akurat dla Ciebie ważne.
Ja Cię naprawdę rozumiem, dostałabym szału gdyby mój chłopak poświęcał 80% swojego wolnego czasu na sport a ze mną nawet nie mógł normalnie porozmawiać na gg bo sportowe newsy ważniejsze. Dlatego nie związałabym się z wielkim fanem sportu czy czegoś tam innego, chcę żeby facet mnie jednak widział na pierwszym miejscu, a nie piłkę/giełdę/cokolwiek.
Ludzie mają swoje hobby, ale hobby nie powinno przesłaniać całego świata, bo to już jakieś niezdrowe. Niepojęte dla mnie jest, że facet zostawia chorą dziewczynę którą widzi na dłużej tylko raz w tygodniu, bo idzie pobiegać z powodu opuszczonego treningu Nie wiem też czemu Fmm nie zrobiłaś czegoś w tej sprawie. Powinien usłyszeć od Ciebie kilka słów na ten temat, tak samo na temat zostawienia Cię podczas wspólnego wyjścia, bo koledzy z drużyny się napatoczyli. Pozwalasz mu na takie zachowanie, a moim zdaniem on okazał Ci brak szacunku i powinnaś mu to uświadomić, zamiast udawać, że wcale Cię to nie ruszyło i że płaczesz, bo Cię głowa boli.
Nie mówię o żadnym zabranianiu mu gry, mówię o szacunku i pewnych zasadach. Wychodzi z dziewczyną, a potem zostawia ją i idzie do kumpli? Powinien się wstydzić za siebie, tak szczerze mówiąc.
Nie bądź taka potulna i domagaj się czegoś też dla siebie, bo na razie wydaje mi się, że Ty się wciąż dostosowujesz do niego i jego pasji, a on nie robi nic w kierunku poświęcenia czegoś dla Ciebie.
Nie rozumiem, skoro Cię kocha, to powinien chcieć spędzić czas też z Tobą, a nie wciąż treningi/mecze/piłka.
Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2009-01-24 o 15:25
|
|
|