Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasz pierwszy zakup dzięki KWC ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-21, 06:07   #3
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Wasz pierwszy zakup dzięki KWC ;)

z tego co pamiętam trafiłam tu przez wyszukiwarke bo szukałam jakiegoś kosmetyku, zanim sie zarejestrowałam minęło troche czasu, poczatkowo przeglądałam KWC od góry do dołu, ostatnio też to robiłąm i zauwazyłam jak się rozrosło ile nowych firm i produktów pamietam jak czytałam forum, poprostu strona po stronie bo nie wiedziałam o wyszukiwarce teraz już wiem gdzie ona jest i bardzo sobie cenie jej pomoc ( warto byłoby ja jakoś podkreślić zaakcentować, bo nie wszyscy ja chyba dostrzegają, chociażby zmienic kolor napisu na czerwony)
nie pamiętam co kupiłam jako pierwsze, ale pamietam jedne z pierwszych zakupów kupiłam pudry Vipery, podkład Vipery matujący (klapa całkowita), maseczke Lirene zwęzająca pory, KIllys troche preparatów do paznokci) teraz nie potrafie nic kupić bez KWC, najpierw musze zrobic liste i moge iść kupowac
ja kieruje się opiniami o kosmetykach, jadnak brakuje mi np. sorowania według ilości gwiazdek, czy kategorii podczas przeglądania kosmetyków jednego producenta bardzo chciałabym też alby w przypadku kosmetyków kolorowych np. podkładów, farb do włosów, szminek, błyszczyków, była rubryka gdzie należałoby wpisać numer i kolor kosmetyku, to by duzo dało, bo czasem czytam opis a nie ma informacji co to za kolor
taka rubryka jak wpisywana przy ocenie, pod ilościa gwiazdek byłaby pomocna
na opisanie numeru i koloru kupionego kosmetyku

lubię też przeglądac oceniane przez jakąs wizażanke kosmetyki, brakuje mi czassem tego że nie wszyscy oceniaja bo niektórych zdanie bardzo wiele dla mnie znaczy
nie wyobrażam sobie juz zakupów bez KWC

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując