Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moja mama nauczyła mnie.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-24, 19:42   #1
GOśka T.
Zakorzenienie

moja mama nauczyła mnie.....

tak śmiechem żartem ,dostałyśmy to od naszej wykładowczyni na ćwiczeniach, ja sie powyłam ze śmiechu

MOja mama nauczyła mnie:

1. OCzekiwania ..." Poczekaj tylko, az ojciec wróci!."
2. OTRZYMYWANIA ..> "Dostaniesz, jak tylko wrócimy do domu"
3. PODEJMOWANIA WYZWAŃ ...> " Co ty sobie myslisz? Odpowiedz , jak sie pytam! Nie odszczekuj sie!"
4. LOGIKI...> JAk spadniesz z huśtawki i skręcisz sobie kark, to nie pojedziesz ze mną do miasta"
5. JAK SZYBKO WYKSZTAŁCIĆ ZAINTERESOWANIA...> Nudzisz się? Zaraz ci znajde zajęcie"
6. MIŁOŚCI DO RODZEŃSTWA...>JAk zaraz nie przestaniecie sie kłócic, to każę wam sie pocałować!"
7. ODKRYŁA PRZEDE MNĄ TAJEMNICĘ MOJEGO ISTNIENIA...> " JA cie wydałam na ten świat i ja mogę pomóc ci się z nim rozstać"
8. DOCENIAĆ DOBRZE WYKONANĄ PRACĘ...> " Jesli zamierzacie się pozabijać, zróbcie to na zewnątrz- przed chwilą skończyłam sprzątać"
9.RELIGII ...> " Lepiej się módl , zebuy na dywanie nie było śladu"
10. PRZEWIDYWANIA ....>" Tylk ozałóż czystą bieliznę na wypadek gdybyś miał wypadek"
11. IRONII...> "Śmiej sie a zaraz dam ci powód do płaczu"
12. WIELE WYTRZYMAŁOŚCI..> " Będziesz tu siedział, dopóki nie zjesz tego szpinaku"
13.METEOROLOGII....> " Wygląda, jakby tornado przeszło przez twój pokój"
14. MODYFIKACJI ZACHOWAŃ...> " Pzrestan zavchowywać sie jak twój ojciec"
15. ZAZDROŚCI....> " Są miliony dzieci na świecie, które nie maja takich dwspaniałych rodziców jak ty"
16. MEDYCYNY....> " Jak nie przestaniesz robić zeza, to zobaczysz że ci tak zostanie"
17.EMPATII....> "Załóz sweter- dobrze wiem kiedy jest Ci zimno"
18. CZARNEGO HUMORU...> " JEsli kosiarka obetnie ci stopy, to nie przychodź z tym do mnie"
19. MOICH KORZENI...> "Czy tobie sie zdaje , że urodziłeś sie w stodole?? "
20. ZASAD DORASTANIA...> " Jedz warzywa, bo nigdy nie urośniesz!"

no i na koniec....
21. moja mama nauczyła mnie SPRAWIEDLIWOŚCI...> " Kiedyś też bedziesz mieć dzieci i mam nadzieje ze będą takie jak ty!"
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując