2009-01-25, 09:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX
Cytat:
Napisane przez milka-pilka
 o matko! jestem coraz bardziej ciekawa 
|
Hehe, jedna kupka a tyle zamieszania robi. 
Cytat:
Napisane przez ukrycior
Zgadłaś Asieńko, skąd wiedziałaś? 
|
Tak czułam. 
Cytat:
Napisane przez Reese
ja własnie nie potrafię w sobie wyrobić takiej zgody  Przez to nie osiągnęła spokoju i się miotam
|
Ja też pracowałam nad tym latami, ale się udało i uważam to za duży sukces. Najważniejsza jest praca nad sobą, dużo samozaparcia i cierpliwości. 
Cytat:
Napisane przez Reese
sobota na Wizażu wśród Truskawek=bankrut 
|

Cytat:
Napisane przez martaboy
Ja jeszcze mogę coś napisać? Króciutko - no więc - za jakiś czas zobaczysz, jak będzie mu żal, że nie wybrał Ciebie. A ty będziesz szczęśliwa  jestem tego pewna 
|
Martuś, jasne że możesz. Dziękuję Ci. Jego Mama rzekła mi to samo, może nie wprost ale taki był kontekst Jej wypowiedzi.

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
Właśnie się zdołowałam  Mam w środę egzamin- ogrom materiału. Z racji tego że jest nas dużo to egzamin zaczął sie już dzisiaj....i dużo osób nie zdaje  świetnie, a ja prawie nic nie umiem 
|
A co Tobie do tego jak inni zdają czy nie zdają? Myśl o sobie. A Tobie się uda. O!
Cytat:
Napisane przez martaboy
Chciałam jeszcze powiedzieć, że jesteśmy z Miłką na Facebooku  fajnie jest, można po ścianach pisać 
|
To może i ja powinnam do Facebooka dołączyć? 
Cytat:
Napisane przez *nulka*
Dziendoberek Laleczki  ja znowu o tak nieludzkiej porze  pedze do szkoly...
co za glupek  bedzie zalowal i to nie raz, bo tamta pewnie znowu go "przerobi"... ale wtedy Ty juz Asiu bedziesz miala innego, tylko swojego Ksiecia  wiec nie przejmuj sie nim!!!
pedze!!milego poranka 
|
Anusiu, miłego dnia. 
Na pewno go "przerobi", skoro już przekabaciła. 
Dziękuję. 
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
dzięki dziewczyny 
wykłady były niby przez semestr, ale oczywiście tylko nieliczne rzeczy Pani Profesor zdążyła na nim poruszyć......do nauczenia się jakieś 900 stron
Serenite prawo międzynarodowe.....masakr a. Dla mnie to bez sensu uczenie się o głębokości czy szerokości szelfu kontynentalnego 
|
Prawo międzynarodowe to zaraz po konstytucyjnym mój ulubiony przedmiot na studiach. Miałam z niego piątkę. 
Cytat:
Napisane przez Serenite_
Ja dobrze wspominam egzamin z międzynarodowego, dostałam 4
Dzień dobry
Nie spałam całą noc, najpierw długo nie mogłam zasnąć, potem budziłam się co chwilę... 
|
Ja też bardzo miło wspominam ten egzamin. 
Syrenko, a co Tobie? Nie mogłaś spać przez ten skitrany humor?
Ja spałam dobrze, Kajtuś mi się śnił.
|
|
|