2009-01-25, 17:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX
Cytat:
Napisane przez dynia18
Hej hej właśnie wróciłam z chrzcin. Czuje się wspaniale, brzuch nie boli, ale trzymam diete....a na sttole były takie dania....
Z tym prysznicem to wyszlo przez przypadek , bo chcialam trochę umyc mu pupe bo te gównieko śmnierdziało. I zobaczyłam że jak cepłym prysznicem po brzuszku jezdze to się kot nie wyrywa. I wyobraź sobie że te zwieracze puściły i uwolniły to co miały uwolnić. No nie apetycznie to wyglądało, ale najwazniejsze że pomogło.
Syrenko kochana może stres, może grzyb na ścianie...zmień stronę spania. A najlepiej wypij ciepłe kakao przed snem.
Ja nie...bo mnie nie stać.
Kobieto nie wiesz co mówisz...robota jest beznadziejna.
Masz racje rANKO SZKODA kasy,.
O co wam chodzi z tym 020 ,040?
W jakich dziurach miałaś ropę? W tych większych czy mniejszych?
3 kawy wypiła....i nie może zasnać. Wypij jeszczve ze 3 to może pomoże.....jejejejej
|
Może stres U mnie w mieszkaniu nie ma nawet śladu grzyba
A kawy dziś piłam, wczoraj tylko 2 
Cytat:
Napisane przez eszton 1
Bardzo lubię niepospolite imiona.. zreszta moje dzieciaki tez nazywają się nieco inaczej niż ich koleżanki i koledzy.. szczególnie o syna wszyscy mnie pytają z jakiego on serialu.. a on nie jest serialowy..
Szczerze mówiąc na poczatku bardzo fajnie.. ale póżniej Tż mi zepsuł humor i już po 2-GIEJ chciałam do domu..zresztą jakoś mnie bolał kręgosłup  nigdy tak na żadnych tanecznych imprezach nie miałam bo kocham tańczyć.. ale może to ten brak @( niestety nadal brak) tak mi rozstraja organizm..czuję się opuchnięta i obolała a tego @ nadal niet.. A zresztą najgorzej to T-z wkurza..wydaje się zapominac czasami dokąd idzie i po co.. wiesz co Asiu.. przeczytalam o tym nieszczęsnym Księciu..może to i lepiej..Ci faceci to dziwne stwory.. żle bez nich ale czasami i z nimi jest do bani..  Chyba jestem rozalona że mnie na taką szczerość zebrało
|
A jak ma syn na imię?
|
|
|