Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo młoda przyszła mama ...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-25, 17:20   #118
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Bardzo młoda przyszła mama ...

Cytat:
Napisane przez Aniol19991 Pokaż wiadomość
Nie mam go bo chce urodzić je jak już skończę 18 lat...a co do wykształcenia to macie jakieś chore ambicje ponieważ ja nie mam zamiaru rzucać szkoły a mieć dziecko po 30-stce bo to koszmar dla niego...najlepiej zrobić je po 40-stce po co wcześniej przecież wtedy i skończy się studia i będzie sie miało prace i wogle ....Nie rozumiem tego...
moja droga zaczynam podejrzewac ze jestes klonem jakies nastoletniej przemadrzalej panny ktora guzik wie a krzyczy jakby nobla dostala.i masz racje nie rzucaj szkoly ,przyda ci sie jeszcze troche edukacji a przede wszytskim doswiadczenia zyciowego.

dziwnym trafem zarejestrowalas sie akurat dzisiaj i odpowiadasz tylko w tym watku.

gorzej dla dziecka to miec glupio-madra mamuske ktora prowadzi dyskusje o czyms o czym nie ma pojecia lub zna z amerykanskich filmow a nie odpowiedzialna 30 czy nawet 40 letnia.

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
sama nie wiesz co mówisz. moje koleżanki też za młodu zostały matkami a teraz jak są trochę odchowane to i sie uczą. ale muszą chcieć bo jak sie nie chce uczyć. no to wiesz wiadomo że sie nie da rady. dla chącego nic trudnego.
a czy nie lepiej byloby dla dziecka gdyby juz mialy mature /studia i dopiero zostaly mamami i czas ktory poswiecaja na nauke mogly poswiecic dziecku ?

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2009-01-25 o 17:26
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując