Dot.: Bardzo młoda przyszła mama ...
Cytat:
Napisane przez Aniol19991
Nie mam go bo chce urodzić je jak już skończę 18 lat...a co do wykształcenia to macie jakieś chore ambicje ponieważ ja nie mam zamiaru rzucać szkoły a mieć dziecko po 30-stce bo to koszmar dla niego...najlepiej zrobić je po 40-stce po co wcześniej przecież wtedy i skończy się studia i będzie sie miało prace i wogle ....Nie rozumiem tego...
|
moja droga zaczynam podejrzewac ze jestes klonem jakies nastoletniej przemadrzalej panny ktora guzik wie a krzyczy jakby nobla dostala.i masz racje nie rzucaj szkoly ,przyda ci sie jeszcze troche edukacji a przede wszytskim doswiadczenia zyciowego.
dziwnym trafem zarejestrowalas sie akurat dzisiaj i odpowiadasz tylko w tym watku.
gorzej dla dziecka to miec glupio-madra mamuske ktora prowadzi dyskusje o czyms o czym nie ma pojecia lub zna z amerykanskich filmow a nie odpowiedzialna 30 czy nawet 40 letnia.
Cytat:
Napisane przez malgosia1051
sama nie wiesz co mówisz. moje koleżanki też za młodu zostały matkami a teraz jak są trochę odchowane to i sie uczą. ale muszą chcieć bo jak sie nie chce uczyć. no to wiesz wiadomo że sie nie da rady. dla chącego nic trudnego.
|
a czy nie lepiej byloby dla dziecka gdyby juz mialy mature /studia i dopiero zostaly mamami i czas ktory poswiecaja na nauke mogly poswiecic dziecku ?
Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2009-01-25 o 17:26
|