2009-01-25, 18:50
|
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Napisane przez princeska69
Rozwalilas mnie tym pytaniem  Jest takie w stylu mojej babci
|
no wiesz bo ja stara kobieta jestem 
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Teziaku, piękny chlebek  A u mnie w tym temacie też pustki  Za to raczę się dziś upieczonym brownie
Princessko, jeszcze nie pisałam Tobie, że życzę, aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli  Zasługujesz na to
Ja dalej pielęgnuję męża, już mu chyba najgorsze mija, bo nawet dziś stwierdził w którymś momencie że jest głodny Nie mówiąc o tym, że patrzał z zainteresowaniem, jak się przebierałam 
Mam nadzieję, że mnie nie zaraził. Coś mnie dziś od rana dusi 
|
A ja chora!!! i dziecko mam chore, właśnie wrócilismy od lekarza- zapalenie gardła ma, mam nadzieję że nie będzie z tego szkarlatyny, gorączke ma masakryczna 39,3, sobie to nawet nie mierzę...no ale posiedzimy sobie w domku tydzień 
Cytat:
Napisane przez trigonella
Gratuluję pięknego wypieku, ja przed chwilą wyjęłam z maszynki podobny tyle że z przepisu "wieloziarnisty". Swoją drogą w samodzielnym pieczeniu chleba bardzo przyjemny jest zapach rozchodzący się w domu.
|
Ludzie wy jesteście szaleni!!! zaczynam mieć wyrzuty sumienia...( no ale był przynajmniej okoń nilowy co ubiera sie u Prady )
Cytat:
Napisane przez princeska69
Bardzo Ci dziekuje  Powolutku sie uklada, przyznam, ze wczorajszy wieczor byl pewnym przelomem, gdy Landryn korzystajac z wyjazdu rodzicow zabral mnie do siebie na noc, zorganizowal sam kolacje, wino, dom udekorowal swiecami, nawet o klimatyczna muzyke sie postaral i o moje ulubione filmy czyli "Nagi Instynkt" i "Nagi Instynkt 2".
|
a co na to twoi rodzice 
Cytat:
Napisane przez melkmeisje
 Nie miałam sumienia
A swoją drogą... Metallica na studniówce i pogo pod sceną szkolnej auli - bezcenne... Za to kocham tę szkołę 
|
ech...az mi sie moja przypomniała studniówka...ale kiedy to było 
Cytat:
Napisane przez madziczka
Słuchajcie, Yola ma problem z kompem. Chyba kot jej przebiegł po klawiaturze i zrobiło się coś takiego jak w załączniku - tzn. Yola twierdzi, że Wizaż musi z lupą czytać  Tyczy to tylko Wizażu, resetowanie kompa nic nie dało 
|
Cytat:
Napisane przez Betty83
W Mozilli za pomocą kombinacji "Ctrl i +" można powiększyć czcionkę.
|
Właśnie miałam radzić ale widzę ze już poradzone, a tak się ucieszyłam że moja świeżo nabyta wiedza od razu się przyda, bo powiem wam że ta magiczna kombinacja została mi objawiona w ten piątek
Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-01-25 o 19:17
|
|
|