Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VII
Wątek: Scent Bar VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-25, 18:50   #2106
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość

Rozwalilas mnie tym pytaniem Jest takie w stylu mojej babci

no wiesz bo ja stara kobieta jestem

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Teziaku, piękny chlebek A u mnie w tym temacie też pustki Za to raczę się dziś upieczonym brownie

Princessko, jeszcze nie pisałam Tobie, że życzę, aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli Zasługujesz na to

Ja dalej pielęgnuję męża, już mu chyba najgorsze mija, bo nawet dziś stwierdził w którymś momencie że jest głodny Nie mówiąc o tym, że patrzał z zainteresowaniem, jak się przebierałam
Mam nadzieję, że mnie nie zaraził. Coś mnie dziś od rana dusi
A ja chora!!! i dziecko mam chore, właśnie wrócilismy od lekarza- zapalenie gardła ma, mam nadzieję że nie będzie z tego szkarlatyny, gorączke ma masakryczna 39,3, sobie to nawet nie mierzę...no ale posiedzimy sobie w domku tydzień

Cytat:
Napisane przez trigonella Pokaż wiadomość
Gratuluję pięknego wypieku, ja przed chwilą wyjęłam z maszynki podobny tyle że z przepisu "wieloziarnisty". Swoją drogą w samodzielnym pieczeniu chleba bardzo przyjemny jest zapach rozchodzący się w domu.
Ludzie wy jesteście szaleni!!! zaczynam mieć wyrzuty sumienia...( no ale był przynajmniej okoń nilowy co ubiera sie u Prady )

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziekuje Powolutku sie uklada, przyznam, ze wczorajszy wieczor byl pewnym przelomem, gdy Landryn korzystajac z wyjazdu rodzicow zabral mnie do siebie na noc, zorganizowal sam kolacje, wino, dom udekorowal swiecami, nawet o klimatyczna muzyke sie postaral i o moje ulubione filmy czyli "Nagi Instynkt" i "Nagi Instynkt 2".
a co na to twoi rodzice

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Nie miałam sumienia

A swoją drogą... Metallica na studniówce i pogo pod sceną szkolnej auli - bezcenne... Za to kocham tę szkołę
ech...az mi sie moja przypomniała studniówka...ale kiedy to było

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Słuchajcie, Yola ma problem z kompem. Chyba kot jej przebiegł po klawiaturze i zrobiło się coś takiego jak w załączniku - tzn. Yola twierdzi, że Wizaż musi z lupą czytać Tyczy to tylko Wizażu, resetowanie kompa nic nie dało
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
W Mozilli za pomocą kombinacji "Ctrl i +" można powiększyć czcionkę.
Właśnie miałam radzić ale widzę ze już poradzone, a tak się ucieszyłam że moja świeżo nabyta wiedza od razu się przyda, bo powiem wam że ta magiczna kombinacja została mi objawiona w ten piątek

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-01-25 o 19:17
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora