Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukanie TEGO stylu - ornamenty, fiolet (inspiracje) + Skośny pokój :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-25, 22:04   #1
ewka_n
Raczkowanie

Arrow

Szukanie TEGO stylu - ornamenty, fiolet (inspiracje) + Skośny pokój :D

Hej!
Przymierzam się do remontu pokoju , i chciałabym aby był w pewnym klimacie... Problem w tym, że zupełnie nie wiem jak, pod czym i gdzie szukać inspiracji... Wcześniej kiedy nie myślałam jeszcze o remoncie widziałam gdzieś tam to..
o co mi właśnie teraz chodzi .. (:

Dlatego też zakładam ten wątek z nadzieją, że pomożecie w szukaniu tego "stylu" i być może podrzucicie jakieś fajne pomysły..

Chodzi mi o urządzeniu pokoju, nie krzykliwego, kolor - pastelowy fiolet / lekka śliwka , połączenie drewna i ornamentów , jakieś orientalne, oryginalne dodatki itd
Jednakże nie chce pokoju w stylu wschodu ;> ani ekstrawaganckiego pop artu

Ma być z jednej strony prostota , jednolity kolor na ścianach, proste meble , harmonia ale z 2 strony bogate jakby dodatki, np. poduszki z orientalnym wzorem, oryginalna lampa itp

Wiem, że taki styl wnętrza istnieje.. tylko właśnie nie wiem jak się nazywa ani jak go szukać...

Poza tym mam skosy w pokoju ... zaczynają się one gdzieś na wysokości 1,3metra od podłogi , więc także mile widziane rady pod tym kątem

a ode mnie , zdjęcia może nie w 100% trafione pod względem mojego wyobrażenie pokoju, ale chce abyście zobaczyły o jaki klimat mi chodzi (:

i bardzo dziękuje wszystkim za pomoc !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pokoj wizaz.jpg (71,7 KB, 194 załadowań)
ewka_n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując