Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-26, 11:45   #596
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
Józia ja będę miała podobne buty, do tych weselnych nie przywiązuję zbytniej wagi ale na poprawiny będę miała wysokie szpilki, kupie nowe, bo w starych się świetnie tańczyło na weselach i miałam koloru jakby złota z cyrkoniami, wybiorę takie, żeby własnie mi się jeszcze przydały.... ale te weselne będą tradycyjne, jak te co wkleiłaś, są w każdym sklepie z takimi butami
Ja nie lubie wysokich a te sa ok bo obcas w pierwszych jest 6cm a w drugich 5 Wiec da mnie w sam raz. A po za tym Tz est wyzszy ode mnie o jakies dobre 20 cm a ze ladnie razem wygladamy to nie chce byc jakos duza:P A po kolejne to jestem bardzo szczuplutka i zle czuje sie w szpilach... Kiedys mialam takie 10cm to chodzic w tym nie moglam, teraz tylko te buty zakladam do spodni eleganckich bo ladnie wygladaja a takto stoja w pudełku

Dla tego tez gustuje w niskich i tradycyjnych bo do sukni beda mi pasowac Ja juz mam wybrana suknie, buty i bukie t. jeszcze tylko trzeba poprzymiezac czy dobrze mi w takiej sukni bedzie i dac do uszycia
jozia jest offline Zgłoś do moderatora