2009-01-26, 12:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX
Cytat:
Napisane przez dynia18
Własnie mam tego spybota i teraz szukam tych drani co na kompie.
Syrenko własnie odebrałam twój Pw i od razu naprawiłam swój bład. Ale niestety ze względu na starszną prace komputera musze po kolei wszystko robić. Ja mogę ci wysłać tego kremu tłustego z iwostinu. Wypóbujesz i ocenisz sama
A ja mam alergie na : jaja, mleko, soje, wołowinę, karpia, orzeszki, konserwanty w słodyczach w chipsach, jakies zboża, ale kto to spamieta, na niektóre gatunki piw, win, i wiele jeszcze wychodzi wpracniu. to wyszło z testów i to z taką reakcja, że musialam zostać na oddziale z kroplówką. A ja tak kocham jaja w majonezie. Własnie co wam pisałam że cos się dzieje z moimi jelitami i ta krew, to ja rano zjadłaM DWA JAJA W MAJONEZIE. tAKEI BYŁY DOBRE że nie mogłam się oprzeć. No i to mogło spowodować te silne reakcje ...ach głypia ja jak but. Teraz ide się kąpać.
|

Basieńko, dziękuję za próbkę, nie wysyłaj. Na razie będę używała samego żelu h, bo boję się czegoś więcej. A tydzień temu alergolog błagała mnie, żebym nie testowała absolutnie żadnych nowych kosmetyków Ale wtedy było coraz lepiej z moją skórą a teraz znowu coś się dzieje... Nałożyłam ten żel h i przestała mnie tak boleć skóra, zbladły zaczerwienienia...(Hihi, dzięki za trafną podpowiedź )Sam żel h ściąga niestety, ale wolę niczego nie dokładać...
Uważaj z tą alergią Basiu.. Ja mam "tylko" na mąkę, pomidory, orzeszki, banany, pleśnie i chomika- ale powiedziała mi lekarka, że wszystkiego sprawdzić się nie da...
Edytowane przez Serenite_
Czas edycji: 2009-01-26 o 12:12
|
|
|