Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-26, 12:11   #877
Serenite_
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Własnie mam tego spybota i teraz szukam tych drani co na kompie.

Syrenko własnie odebrałam twój Pw i od razu naprawiłam swój bład. Ale niestety ze względu na starszną prace komputera musze po kolei wszystko robić. Ja mogę ci wysłać tego kremu tłustego z iwostinu. Wypóbujesz i ocenisz sama
A ja mam alergie na : jaja, mleko, soje, wołowinę, karpia, orzeszki, konserwanty w słodyczach w chipsach, jakies zboża, ale kto to spamieta, na niektóre gatunki piw, win, i wiele jeszcze wychodzi wpracniu. to wyszło z testów i to z taką reakcja, że musialam zostać na oddziale z kroplówką. A ja tak kocham jaja w majonezie. Własnie co wam pisałam że cos się dzieje z moimi jelitami i ta krew, to ja rano zjadłaM DWA JAJA W MAJONEZIE. tAKEI BYŁY DOBRE że nie mogłam się oprzeć. No i to mogło spowodować te silne reakcje ...ach głypia ja jak but. Teraz ide się kąpać.

Basieńko, dziękuję za próbkę, nie wysyłaj. Na razie będę używała samego żelu h, bo boję się czegoś więcej. A tydzień temu alergolog błagała mnie, żebym nie testowała absolutnie żadnych nowych kosmetyków Ale wtedy było coraz lepiej z moją skórą a teraz znowu coś się dzieje... Nałożyłam ten żel h i przestała mnie tak boleć skóra, zbladły zaczerwienienia...(Hihi, dzięki za trafną podpowiedź )Sam żel h ściąga niestety, ale wolę niczego nie dokładać...

Uważaj z tą alergią Basiu.. Ja mam "tylko" na mąkę, pomidory, orzeszki, banany, pleśnie i chomika- ale powiedziała mi lekarka, że wszystkiego sprawdzić się nie da...

Edytowane przez Serenite_
Czas edycji: 2009-01-26 o 12:12
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora