Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-26, 14:40   #560
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*

Hm.. Nie jakoś bardzo "przeszkadza". Po prostu jak chce fioletowy, to jakby dobrze dobrać to by i fajnie wyglądało. Chociaż do jego niebieskich oczu... Ale dobrze dobrany fiolet nie byłby zły. Ja sie po prostu boje, że jakbym powiedziała "o Boże, kocham fioletowy, tak fioletowy!", to on i tak wiedząc, że mam czarno-srebrną sukienkę, wybrałby jakiś kompletnie gryzący się z tym fiolet (to facet, nie wymagam od niego zbyt wiele i wiem, ze mógłby kiepsko trafić z odcieniem). Poza tym fioletowy trzeba dobrze dopasowac, zeby pasowal do czlowieka. I dopóki było to przekomarzanie to ok, ale jak wyobraziłam sobie wściekle pomaranczowe czy jasnożółte coś obok mojej kiecy, to sie przerazilam.:p

Cytat:
Napisane przez liptonIceBear Pokaż wiadomość
pomocy jestem w kropce a pojutrze ostateczna deklaracja... sprawa wyglada tak jestem dobra z 2 jezyków zdecydowana na to zeby zdawac ros rozszerzony ale niezle idzie mi tez ang wiec myslalam zeby zdac go na podstawie jednak 2 jezyki okazuja sie zbedne bo...? na forach maja mnie za jakiegos dziwaka po co pchac sie w 2 w sumie sama nie wiem bo wiem ze sobie z nimi dobrze poradze ale jak to wyglada w rekrutacji? jesli uczelnia wymaga Jezyk+Przedmiot+polski to gdzie msce na moj drugi jezyk??ktory wezma pod uwage?zaznaczam-nie wybieram sie na sgh ani studia jezykowe pomozecie?wiem ze motam nikt mnie nie rozumie czasu malo AAAAAA!!!!!!
Ja rozumiem, bo na moje uczelnie licza sie jesyki obce (choc nie sa to tez studia jezykowe) i wiadomo, jakby z ktoregos poszlo lepiej niz z drugiego, to zawsze to jakis inplus. pamietaj, ze jak chcesz zadeklarowac np. jezyk ang jako rpzedmioto obowioazkowy to ustna mozesz zdawac na jakim chcesz poziomie, a ten drugi jezyk (tu rosyjski) juz tlyko na rozszerzonym. Wex to pod uwagę.

Poza tym pomysl tez ktorego uczysz siedluzej i czy moze z ktoregos lepiej poszla Ci probna albo cos takiego? Takie czynniki tez sa wazne.
Aha. Nie wiem jak jest z jezykami, ale na agh jak oj brat zdawal i matme i fize to wzieli mu do punktacji to, co dawalo lepszy rezultat ogólem (z matmyR ponad 90%, a z fizyR 70iles, wiec wzieli mu matme).

Edit kolejny: wyślę mu chyba kawalek zdjecia sukienki z tym srebrnym i powiem zeby robil co chce ;p

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2009-01-26 o 14:50
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora