2009-01-26, 15:59
|
|
Zadomowienie
|
ecco travel,chiny,podróż poślubna
Czesc . Nie wiedziałam co napisać w tytule tego wątku, ponieważ będzie on dotyczyć kilku rzeczy. Więc na wrześniową podróż poślubną wybraliśmy nasze wymarzone Chiny z ecco travel.
http://www.eccotravel.eu/hotel,1537.php
koszt wyszedł 5.748/1os + wiza 320/os + dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne i na bagaz 328zl/os + ubezpiecznie od rezygnacji 330/os+bilety wstępu, zakupy,itp
Szukam osób które były w Chinach na wyciecze objazdowej - może macie jakies rady? Szczególnie stresuje mnie podróż nocna pociągiem.
Kolejna sprawa to biuro podróży. Wycieczkę wykupie w biurze MAGIC TRAVEL ze Szczecina, a oferta jest z Ecco Travel. Tyle się słyszy o różnych oszustwach i ze nalezy wczesniej sprawdzać biura podróży,ale ja nie wiem gdzie,jak. Słyszałyście może coś o tych biurach?
WYcieczka będzie tuż po ślubie. Czy miałyście jakies problemy z paszportem wystawionym na stare nazwisko? Ja chcę mieć 2członowe,ale nie zdąże wyrobić przed wycieczką nowego. Swoją drogą to ciekawe czy w Chinach robią coś extra dla Nowożeńców.
To nasza pierwsza wspólna podróż i chciałabym żeby wszystko było jak w bajce, bez żadnych problemów.
|
|
|