Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ostrowiec świętokrzyski
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-27, 10:29   #67
aniikaa
Raczkowanie

Dot.: ostrowiec świętokrzyski

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
W Lublinie również sytuacja nie za ciekawa. Ja mam dość specyficzną sytuację, bo szukam przede wszystkim w Urzędach. Teraz na każde stanowisko w jakimkolwiek urzędzie musi być przeprowadzony nabór konkursowy (a jak się potem okazuje i tak często te nabory to przykrywka, bo jest ktoś ma tą pracę zaklepaną).

I jak ci się Lublin podoba?
Tak sie sklada ze ja w Urzedzie pracuje,konkursu nie mialam po prostu ze stazu przenosza na umowe o prace. Oczywiscie nie kazdego. Ale masz racje, konkursy sa obstawione, cos o tym wiem Mnie sie udalo i ciesze sie ze tak wczesnie, bo ja jeszcze nawet licencjata nie mam.

Osobiscie wole Krakow, zreszta az tak bardzo to Lublina nie znam ot po prostu miasto, fajna jest starowka. Teraz duzo moich znajomych do Lublina wyjechalo ale tam z praca podobno nawet najzwyklejsza w sklepie jest trudno... Hm tez sie nad Lublinem kiedys zastanawialismy ale tutaj mamy dobra prace, nie narzekamy na ten kryzys bezrobocia itd wiec nie widzimy sensu ruszania sie gdziekolwiek. A do jakiego Urzedu skladalas podanie?

Edytowane przez aniikaa
Czas edycji: 2009-01-27 o 10:30
aniikaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując