Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridianki łączmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-28, 12:48   #183
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Meridianki łączmy się!

Cytat:
Napisane przez wisienka90 Pokaż wiadomość
z utyciem to tez slyszlalam ;p
no dooobra umowie sie na wizyte ale w okolicach marca
grzeczna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
meridia u mnie będzie po pierwszym, teraz to mnie TŻ sponsoruje, bom biedna pod koniec miesiąca
aaa no tak pisałaś o tym, a ja znowu zapomniałam dobrego tego TŻta masz

Cytat:
a ja wczoraj byłam na lodach
mniam mniam, tż dba o mnie
jest jak makdonald, dba o to zeby spodnie ze mnie nie spadły
niee nooo kolejna grzesznica lody? paskudy ja już nie pamiętam kiedy jadłam lody, chipsy, ziemniaki, hamburgera... matko... i powiem wam że jak kiedyś widząc Maka od razu miałam ochotę i na prawdę musiałam się powstrzymywać żeby np nie zjechać do niego, a teraz nawet go nie zauważam.... oby tak było dalej... ale frytki to bym zjadła....

Cytat:
nienawidziłam wfu bo mdlałam podczas biegania w liceum zamiast sprawdzić skąd to się bierze to mi po prostu wypisali zwolnienie z biegów i z głowy :/
oj no to nieciekawie... dobrze że nauczyciele wfu są w miarę wyrozumiali i pozwalali na zwolenia z przyczyn niedysponowania chociaż kiedyś miałam takiego idiotę (na szczęście tylko na zastępstwie) że przez pół roku jak mieliśmy z nim zajęcia normalni liczył każdej dziewczynie 28 dni cyklu i jak za dużo razy miała te słynne "kropki" z powodu niedysponowania to nie pozwolił siedzieć na ławce tylko trzeba było ćwiczyc...

Cytat:
hm, a to nie jest tak, że ta szczepionka jest skuteczna jeśli jest podana przed rozpoczęciem współżycia?
Bo nie wiem czy dobrze pamietam, że mieli ją podawać dziewczynkom przed okresem dojrzewania w ogóle.
teretycznie tak, bo wtedy wiadomo jest że taka dziewczynka nie została zarażona wirusem HPV jednak podejrzewam że jak się nie miało zbyt dużo partnerów to taka możliwość zarażenia też jest niewielka więc i tak warto...
ja chyba sobie ją zdrobię... nie teraz, ale jak zacznę zarabiać to sobie odłoże

Cytat:
Teraz się już nad nią nie zastanawiam jeśli chodzi o ochronę przed brodawczakiem or samfin, stałego partnera mam, nie zapeszając - mam nadzieję, że na dłużej niż zwykle, nie ma sensu wydawać pieniędzy. Tym bardziej, że mam pilniejsze wydatki, o.
no właśnie skoro masz stałego partnera to też inaczej, ale nigdy nie wiadomo jak to będzie w przyszłości... ale cena faktycznie może odstraszyć...

Cytat:
Napisane przez nancy22 Pokaż wiadomość
I po bólu Krew pobrana, w piątek wyniki. Mój lekarz jest super, widać że chce mi pomóc. Wogóle jak weszłam do gabinetu to on cos szukał w szafce i nawet nie zauważył kto wszedł i zapytał: ,,słucham" (oczywiście nie patrząc na mnie) Jak powiedziałam że miałam się pojawić za 2 mce i że biore Lindaxe to od razu podniósł głowę i przypomniał sobie mnie Tak jak już wczoraj pisałam wypytal mnie o wszystko i sam wypisał mi skierowanie na badania, nawet nie musiałam nic mówic Także teraz tylko pozostało mi czekac na wyniki... Mam nadzieje że wszystko bedzie ok.
no to czekaj na wyniki na pewno wszystko będzie ok
lekarz zdziwił się pewnie jak Cię zobaczył co?

robiąc porządki w biurku znalazłam kartki od dietetyczki które dostałam... i znalazłam swoje wymiary...
od 27.03.2008 roku ubyło mi 9cm z pasa na wysokości pępka, 10 cm z talii, 6 z bioder i 5 z ud... w sumie nieźle ale muszę zaznaczyć że w ciągu tego roku, trochę chudłam, tyłam itp... ale podobne centymetry miałam jak zaczęłam dietę MM około listopada więc to i tak nieźle...
miłego dnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując