Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Napisane przez Organzza
to chyba Gajusia przewidziała taki scenariusz o ile dobrze pamiętam
Fajnie, że wszstko w porządku z Fasolinką 
|
To mi wykrakała baba 
Cytat:
Napisane przez MagJa
Najważniejsze, że zdrowe. A co do odwracania się maleństwa, to moi znajomi mieli tak za każdym razem i koniec końców o płci dowiedzieli się dopiero wtedy, jak maleństwo przyszło na świat  No i maleństwo okazało się być kobietką, niezwykle tajemniczą kobietką
Dziewczyny, dziękuję za troskę o TŻ. Dziś nastawili mu łapkę, ale zostawili w szpitalu  Możliwe, że jutro wyjdzie, oby. Najgorsze jest to, że zawiozła go tam siostra, ale potem został już sam jak palec i nawet nie mogłam przyjechać, bo w pracy do 20 siedziałam. Jutro mam wolne, więc jak wyjdzie jadę do niego, jak nie, to do szpitala, chociaż nie wiem, jak tam trafię jak coś, bo w Staszowie to bywałam tylko przejazdem pksem do Krakowa, miasta zupełnie nie znam, a tam właśnie leży TŻ. Mam jednak nadzieję, że nie będę zmuszona tam jechać, że jutro opuchlizna zejdzie i TŻ wróci do domu.
Dziś miałam w ogóle strasznie zamotany dzień. Miesiąc się kończy, do zrobienia plany trochę jeszcze zostało, więc z koleżanką narzuciłyśmy szaleńcze tempo i w efekcie czuję się zmięta i wypluta. Idę sobie jeszcze zrobić jakąś kanapkę, co by antybiotyk łyknąć i zapodam sobie filma. Może będzie lepiej.
|
Mam nadzieję, że TZ jutro będzie już w domu i nie będziesz musiała błądzić
Co do tego usg to nie chciałabym się dopiero przy porodzie dowiedziec jakoś tyle rzeczy jest teraz strikte różowych bądź niebieskich, że wolę się psychicznie i materialnie przygotować na konkretną płeć
Pewnie tez sporo zależy od lekarza, ten, u którego byłam jest znany z tego, że nic nie powie dopóki nie będzie 100% pewien, a sa tacy, którym wystarczy jeden rzut doświadczonego oka, odrobinę fantazji - i mówią 
Cytat:
Napisane przez zizou
wiecie co... koncza mi sie Amour de Cacao i w malym Addict'cie widze juz dno  dziwneeeeeee, czyzby mi kto spijal cudowne plyny? 
|
Może któras kota ? 
Jaki śnieg ? u mnie upał i słońce 

O to muszę prześledzić 
Ale jak to przestaja działać? ja mam vichy z zielonąnakrętką, tez długo schnie, ale działa dobrze.
Cytat:
Napisane przez zizou
chcialam Was tez poinformowac, ze Serendipitous to sa najpiekniejsze perfumy pod sloncem  czekolada idealna, nie nachalna, nie gorzka a cudownie mleczna i aksamitna. cos czuje, ze 50ml zuzyje w mig 
|
Smakowity opis 
A ja umyłam dziś włosy rano Mypą (skuszona przez gajusię ), ale aloesową i muszę przyznać, że jestem zadowolona zobaczymy jak będzi eprzy dłuższym stosowaniu
|