Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój dzienniczek dochodzenia do ideału :D start 01.03 => ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-28, 13:37   #2
thinisthenewhappy
Raczkowanie

Dot.: Mój dzienniczek dochodzenia do ideału :D start 01.03 => ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez Ewa1711 Pokaż wiadomość
hejka Dziewczynki

zaintrygowały mnie Wasze wątki o dochodzeniu do wymazonej figurki planuję rozpocząć coś podobnego dietka + ćwiaczenia od marca tak żeby wyrobić się na wakacje, wiem że z moją silną wolą i motywacją jest różnie dlatego najpierw wolę dobrze się do tego przygotować, żeby później nie mieć wymówek, że coś mi nie wyszło bo przecież czasu nie miałam bo to sesja czy podobne historyjki :P Wiem, że pełno jest podobnych wątków, ale widocznie spóźniam się żeby dołączyc do nich, a niie chciałabym tak z marszu bez przygotowania dlatego zakładam swój DZIENNICZEK

narazie zbieram pomysły co zmienić w diecie i stylu postępowania, aby czuc się w swojej skórze jeszcze lepiej. Nie zależy mi zbytnio na zrzuceniu nie wiem ilu kilogramów, już 2-3 kg w dół i bedę zadowolona, bardziej interesuje mnie poprawienie swoje kondycji i wyrzeźbienie sylwetki, bo z tym mam odwieczne kłopoty wymarzona waga to 65 kg przy moich obecnych 70 :/

także jeśli ktoś chciałby się do mnie przyłączyc to zapraszam, zawsze razem to większa motywacja

OTO KILKA POMYSłóW (na które wpadłam do tej pory)

START: 01.03.2009
Długość trwania w postanowieniach: 100 dni
CEL: Wakacje 2009

Kondycja:
Raz w tygoniu na basen (proponuję sobote wieczór, ale to jest jeszcze do ustalenia
>ćwiczonka jeszcze nie opracowane, ale jak macie jakieś godne polecenia to chetnie posłucham sugestii poszukuję zwałaszacz takich, które żeźbią sylwetke <

Dieta:
1. Zamiana jasnego pieczywa na ciemne
2. Zero słodyczy
3. Koniec z jedzeniem po 18.00
4. Zielona herbatka przynajmniej raz dziennie
5. blonnik z ananasem -> ogranicza apetyt
>narazie tyle, konkretna dietka również jeszcze nie znaleziona, ale jeszcze troszkę czasu zostało, postaram się wrzucić pełne menu na cały tydzień i znaleźć coś takiego co bardzo nie obciąży kieszeniu studentki <

Ur
oda
1. Po pierwsze i najważniejsze walka z moim głównym grzechem: obgryzaniem pazurków chcę wreszci pokonać ten okropny zwyczaj
2. zapuszczanie i dbanie o włoski
3. poprawa kondycji cery >walka z zaskórnikami
>hmm i tak jak w poprzednik punktach, to jest dopiero pierwotny zaryzs, kolejne pomysły dołączę <

Zapraszam wszystkie zainteresowane Wizażanki do wspólnej pracy nad sobą

bedę wdzięczna za Wasze pomysły i sugestie

Wszystko poki co takie kolorowe Juz zaczynam trzymac kciuki ale polecam bieganie co dwa dni, trzy dni Najlepiej wieczorkiem. Bedziesz sie lepiej czula i uwierz mi ze nie bedziesz miala ochoty nic jesc.
Powodzenia