Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yasminelle - wątek zbiorczy cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-28, 15:18   #1523
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl
Dot.: Yasminelle - wątek zbiorczy cz. II

Cytat:
Napisane przez pani_smith Pokaż wiadomość
@Magic Girl

ja bym się na razie wstrzymała z kupnem kolejnych leków, żeby poprawić buźkę, choć doskonale rozumiem, że nie możesz na siebie patrzeć.
moim zdaniem wizyta u dermatologa nie jest złym pomysłem. podejrzewam, że przepisze ci jakieś leki albo zapoproponuje inną kurację, dlatego poczekaj z inwestowaniem w jakieś specyfiki do tego poniedziałku.

co ci mogę natomiast tymczasem podpowiedzieć - jak tylko wracasz do domku, to zmywaj dokładnie makijaż, grzyweczka do góry, żeby nic nie zabrudzało, myć twarz jakims anty-trądzikiem i posmarować nieprzyjemności którymś ze specyfików, które już posiadasz. wiem, że nie są super skuteczne, ale skoro wybierasz się za chwilę do lekarza.
Na czole nic nie mam ani na nosie ani na brodzie tylko te policzki i skronie stosuje maść tą co zawsze twarz dokładnie oczyszczam zawsze.. jak jestem w domu to w ogólnie używam makijażu tylko smaruje maścią. Teraz to ogólnie od 1.5 tygodnia w domu siedze, bo nie mam ochoty się z tym pokazywac nawet W pon mam wizytę u lekarza. i Wtedy juz będe po 2 opakowaniu i bede zaczynać 3. Oby mi się już wszystko zagoiło