2009-01-28, 15:18
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Yasminelle - wątek zbiorczy cz. II
Cytat:
Napisane przez pani_smith
@Magic Girl
ja bym się na razie wstrzymała z kupnem kolejnych leków, żeby poprawić buźkę, choć doskonale rozumiem, że nie możesz na siebie patrzeć.
moim zdaniem wizyta u dermatologa nie jest złym pomysłem. podejrzewam, że przepisze ci jakieś leki albo zapoproponuje inną kurację, dlatego poczekaj z inwestowaniem w jakieś specyfiki do tego poniedziałku.
co ci mogę natomiast tymczasem podpowiedzieć - jak tylko wracasz do domku, to zmywaj dokładnie makijaż, grzyweczka do góry, żeby nic nie zabrudzało, myć twarz jakims anty-trądzikiem i posmarować nieprzyjemności którymś ze specyfików, które już posiadasz. wiem, że nie są super skuteczne, ale skoro wybierasz się za chwilę do lekarza.
|
Na czole nic nie mam ani na nosie ani na brodzie tylko te policzki i skronie stosuje maść tą co zawsze twarz dokładnie oczyszczam zawsze.. jak jestem w domu to w ogólnie używam makijażu tylko smaruje maścią. Teraz to ogólnie od 1.5 tygodnia w domu siedze, bo nie mam ochoty się z tym pokazywac nawet W pon mam wizytę u lekarza. i Wtedy juz będe po 2 opakowaniu i bede zaczynać 3. Oby mi się już wszystko zagoiło
|