2009-01-28, 21:21
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez asiuk
Cześć!
Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie mam za bardzo czasu, żeby do Was zagladać.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym  I trzymam kciuki za te, które czekają.
U mnie wszystko ok, a nawet lepiej - wczoraj, o 17:50 zostałam ciocią  Moja kochana siostra urodziła dużą i zdrową dziewczynkę, Hanię
Za tydzień w sobotę czeka mnie wesele mojej kuzynki, tak poza tym nic się nie dzieje. Dom - praca - dom, w wolnych chwilach praca nad dyplomem.
Pozdrawiam Was serdecznie! 
|
Cytat:
Napisane przez asikk83
 Cześć dziewczyny. Ale się uśmiałam, bo przestudiowałam prawie cały wątek  Niesamowicie się czyta Wasze wesołe wywody już jako żony, a dopiero co buszowałam z Wami na PM 2008. Taż mi czasem żal, że już po tych wspaniałych przeżyciach, ale jak czytam Wasze żarty i żarciki z dnia codziennego, to aż miło na sercu się robi  Niestety nie mogę tu często zaglądać z braku możliwości, ale jak tylko uda mi się to hop i gorąco Was pozdrowię. U mnie równie szybko czas leci, jako żona czuję się wspaniale. Gorzej mi idzie strona kulinarna, ale myślą że to kwestia czasu. najważniejsze są chęci. 
|
no niesamowite rzeczy dzisiaj się dzieją 
witajcie kobietki 
Cytat:
Napisane przez izazusia
Sobie na jutro zrobiłam pychotkowe żarełko- szpinaczek z dużą ilością cebulki i czosnku, pieprzem i szczyptą soli (jedną na całe półkilowe opakowanie szpinaku-ograniczam!!!)no i kleksem śmietany bo jogurtu nie miałam 
Do tego jutro pełnoziarnisty makaronik i już skomponowane zdrowe jedzonko:błonnik jest, żelazo jest (chociaż to ze w szpinaku jest go od groma to mit), naturalny antybiotyk jest i inne pożyteczne badziewia też są...A największy to jest mój apetyt. Wy w ciąży a ja jem za Was wszystkie i jeszcze za te berbecie co ich nie ma na świecie...A Afryka głoduje.... 
|
no ja już dzisiaj Tobie życzę smacznego
|
|
|