Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-28, 21:21   #2602
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Pamiętacie mnie jeszcze?

Nie mam za bardzo czasu, żeby do Was zagladać.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym I trzymam kciuki za te, które czekają.

U mnie wszystko ok, a nawet lepiej - wczoraj, o 17:50 zostałam ciocią Moja kochana siostra urodziła dużą i zdrową dziewczynkę, Hanię

Za tydzień w sobotę czeka mnie wesele mojej kuzynki, tak poza tym nic się nie dzieje. Dom - praca - dom, w wolnych chwilach praca nad dyplomem.

Pozdrawiam Was serdecznie!
Cytat:
Napisane przez asikk83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Ale się uśmiałam, bo przestudiowałam prawie cały wątek Niesamowicie się czyta Wasze wesołe wywody już jako żony, a dopiero co buszowałam z Wami na PM 2008. Taż mi czasem żal, że już po tych wspaniałych przeżyciach, ale jak czytam Wasze żarty i żarciki z dnia codziennego, to aż miło na sercu się robi Niestety nie mogę tu często zaglądać z braku możliwości, ale jak tylko uda mi się to hop i gorąco Was pozdrowię. U mnie równie szybko czas leci, jako żona czuję się wspaniale. Gorzej mi idzie strona kulinarna, ale myślą że to kwestia czasu. najważniejsze są chęci.
no niesamowite rzeczy dzisiaj się dzieją
witajcie kobietki

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Sobie na jutro zrobiłam pychotkowe żarełko- szpinaczek z dużą ilością cebulki i czosnku, pieprzem i szczyptą soli (jedną na całe półkilowe opakowanie szpinaku-ograniczam!!!)no i kleksem śmietany bo jogurtu nie miałam
Do tego jutro pełnoziarnisty makaronik i już skomponowane zdrowe jedzonko:błonnik jest, żelazo jest (chociaż to ze w szpinaku jest go od groma to mit), naturalny antybiotyk jest i inne pożyteczne badziewia też są...A największy to jest mój apetyt. Wy w ciąży a ja jem za Was wszystkie i jeszcze za te berbecie co ich nie ma na świecie...A Afryka głoduje....
no ja już dzisiaj Tobie życzę smacznego
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora