2009-01-28, 21:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez Magdzia94
Szczęściara, coś mi się wydaje że kiedyś tez wypróbuje szampon dziecięcy.
|
Na razie to pierwsze koty za ploty 
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
cholera, gdybym nie widziala skladu, to po tych Waszych zachwytach, przeszukalabym kazdy sklepik we Wroclawiu i wydobyla te Bebi chociażby spod ziemi
niestety, boje sie testowac 
|
Ja po długich i bezowocnych poszukiwaniach Bebi (kupila mi go Aragonte, ktora znalazla go w sklepie kolo siebie) przypadkiem znalazłam duzy zapas Bebi w sklepie 100 metrow od mojej pracy Ale nie dziwię się, że wahasz się przed testami. Ja nie należę do wrażliwców, więc jeden problem mam z głowy, ale mój mąz, wrażliwiec nad wrazliwce, nie byl z Bebi zadowolony.
Nawiasem mówiąc, ja juz jakiś czas temu myłam Bebi i nie widzialam takich efektów, poza tym włosy miałam po nim jakies nie takie. A tu nagle łup, ijedno mycie i już widzę fekt. Ufam, że to nie efekt placebo 
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
tak z innej beczki: jak dieta wplywa na przetluszczanie sie Waszych wlosow? u mnie dosc wyraznie: po czekoladzie, duzej ilosci weglowowanow, kawie i alkoholu, tlustym, typowo niezdrowym zarciu jest duzo duzo gorzej. widac efekty szczegolnie rano, po przebudzeniu, gdy poprzedniego dnia sie poszalalo 
|
Nie zwróciłam na to uwagi. Ale gdybym miala coś takiego, pewnie bym zauważyła
|
|
|