Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-28, 21:39   #1749
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Szczęściara, coś mi się wydaje że kiedyś tez wypróbuje szampon dziecięcy.
Na razie to pierwsze koty za ploty
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
cholera, gdybym nie widziala skladu, to po tych Waszych zachwytach, przeszukalabym kazdy sklepik we Wroclawiu i wydobyla te Bebi chociażby spod ziemi

niestety, boje sie testowac
Ja po długich i bezowocnych poszukiwaniach Bebi (kupila mi go Aragonte, ktora znalazla go w sklepie kolo siebie) przypadkiem znalazłam duzy zapas Bebi w sklepie 100 metrow od mojej pracy Ale nie dziwię się, że wahasz się przed testami. Ja nie należę do wrażliwców, więc jeden problem mam z głowy, ale mój mąz, wrażliwiec nad wrazliwce, nie byl z Bebi zadowolony.

Nawiasem mówiąc, ja juz jakiś czas temu myłam Bebi i nie widzialam takich efektów, poza tym włosy miałam po nim jakies nie takie. A tu nagle łup, ijedno mycie i już widzę fekt. Ufam, że to nie efekt placebo
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
tak z innej beczki: jak dieta wplywa na przetluszczanie sie Waszych wlosow? u mnie dosc wyraznie: po czekoladzie, duzej ilosci weglowowanow, kawie i alkoholu, tlustym, typowo niezdrowym zarciu jest duzo duzo gorzej. widac efekty szczegolnie rano, po przebudzeniu, gdy poprzedniego dnia sie poszalalo
Nie zwróciłam na to uwagi. Ale gdybym miala coś takiego, pewnie bym zauważyła

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora