Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 17:48   #448
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Oj, widzę, że dzisiaj tu wisielcze nastroje panują... Fakt, że taki kryzysowy moment nie jest najlepszym na oświadczyny. Niemniej, jak już pisała luffka, wiele dziewczyn zaczęło tu pisać właśnie z racji zaręczyn.
Ja tam większych problemów nie mam w związku. Tzn. mam, ale z czasem jest coraz lepiej i nie postrzegam tego za jakąś przeszkodę. Przynajmniej od niedawna Do zaręczyn się coraz bardziej przekonuję, ale na razie jeszcze sza.

W ogóle dziękuję za kciuki, dostałam z egzaminu 4.5 egzamin z metodyki nauczania, a facet mnie pytał o pomniki w Tarnowie więc mu powiedziałam, że nie jestem z Tarnowa przeż nie musi wiedzieć, że znam to miasto dość dobrze i mieszkałam w nim 2 ostatnie lata no ale pytania niektóre były z kosmosu. Najlepiej chyba wyszłam na tym, że go zaskoczyłam (przy pomnikach wspomniałam, że koło katedy jest pomnik JPII i ubolewam bardzo, że w szkole się nie zajmują jego poezją... czy ubolewam, to nie wiem, bo w rzeczywistości nie znam, ale satysfakcja z niewiedzy pana magistra - gwarantowana ). Za tydzień mam kobyłę, która zadecyduje, czy będzie mi dane bronić pracy dyplomowej w tym roku...

Mama mi się rozchorowała, grypa ją rozłożyła a żeby tego było mało, to TŻ też dzwonił do mnie ze śpikiem po pas, a w robocie był. A w weekend musi jechać na uczelnię...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora