Rozeznanie
|
Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Cytat:
Napisane przez lele
LEO , intensywna odżywka regenerujaca
sklad wg INCI: cetearyl alkohol /and/ dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate /and/ ceteareth-20, cetrymonium chloride, hydrolized keratin, hydrolyzed wheat protein/ silicone copolimer, d-panthenol, oleyl erucate, coco-glucoside and glyceryl oleate, citric acid, methylisothiasolinone and methylechloroisothiasolin one, parfum
na tym opakowaniu mam napisane tylko leo, podobnie jak na aloesowej. kupuje caly czas w tym samym miejscu a pierwszy aloesowy byl producenta leo activ. nie wazne, podaje leo, bo tak jest na tej butelce.
producent twierdzi: zawiera olejek jojoba, aloes, prowitamine b5, keratyne oraz naturalne ekstrakty regenerujace wlosy
dziekuje
|
Gdzie ją dorwałaś? Ekspertką nie jestem, ale widze jakies proteiny i geratynę w składzie
Cytat:
Napisane przez carlo_rossi
Zaciekawiło mnie to o to cudo , tylko ciekawa jestem co o nim sadzicie analizowo. Na moj laicki wzrok ok tylko ta cena (75zl maska i 49zl odzywka  ) Moge prosic o analize?
Pat & Rub by Kinga Rusin - Maska regeneracja
Aqua, Hamamelis Virginiana Flower Water, Cetearyl Alcohol, Betaine, Cetyl Alcohol, Glycerin, Eclipta Prostrata Extract, Saponaria Officinalis Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Cannabis Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Hydrolyzed Wheat Protein, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Oil, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCI, Maltodextrin, Silica, Sodium Starch Octenylsuccinate, Aspartic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus ( Sunflower) Seed Oil, Citral, Limonene, Linalool.
Pat & Rub by Kinga Rusin - Odżywka regeneracja
Aqua, Citrus Medica Limonum ( Lemon) Peel Water, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Betaine, Glycerin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Wheat Protein, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii ( Shea Butter), Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Parfum, D-Panthenol, Aspartic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus ( Sunflower) Seed Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
|
Skąd ?
start:51,5 kg
brzuch:70 cm.
cel: brzuch 60 cm.
waga?może pozostać
|