Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 23:13   #522
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
uhh co za dupny wieczór ;/
tz poszedl spac
super
mam wrazenie ze jest na mnie obrazony (ale nie mam pojecia o co! juz predzej ja bym sie mogla obrazic), przez to jestem zla i w ogole to jedna wielka dupa ;/ uhhhhhhh ;/;/;/

nawet mi film wylaczyl, wiec olalam, chyba sobie wlacze house'a jakies stare odcinki
Nie przejmuj się, po prostu zły dzień macie obydwoje i tyle. Jutro będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobranoc
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
nie wiem czy mi rosną wolno czy nie, ale chciałabym żeby rosły szybciej
uhhh tż śpi, w tv nic ciekawego, czytać nie mam ochoty, uuuuhhhh, co robić
Może za bardzo się skupiasz na tym zapuszczaniu włosów. Ja zawsze miałam długie włosy. Kilka razy sobie kiedyś dawno podcięłam włosy do ramion (nigdy nie miałam krótszych). I nawet mając takie włosy do ramion to zawsze ani się obejrzałam a już miałam długie włosy. Z Tobą też tak będzie. Nie urosną Ci do pasa za kilka dni, ale minie kilka miesięcy, pół roku, rok i będziesz miała długaśne Przecież czas tak leci, że ani się nie oglądniesz, a będziesz miała włosy do pasa

Nie wiesz co masz robić? Jak to co? :P Pogadajmy sobie na forum Może sobie będziemy zadawać jakieś pytania z nudów żeby się lepiej poznać? Hmm?

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
To Wam jakoś wolno rosną włosy czy co, że musicie stosować jakieś wspomagacze?

Rozumiem. Sorki, nie doczytałam wcześniejszego postu.
Przepraszam za powtórzenie tego posta. Coś się z netem działo wcześniej. Każda strona mi wchodziła oprócz wizażu. Myślałam, że nie wysłał mi się ten post wcześniej, a on mi zrobił psikus i wysłał się podwójnie.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2009-01-31 o 23:29
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora