Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
Napisane przez Aelitka
uhh co za dupny wieczór ;/
tz poszedl spac
super
mam wrazenie ze jest na mnie obrazony (ale nie mam pojecia o co! juz predzej ja bym sie mogla obrazic), przez to jestem zla i w ogole to jedna wielka dupa ;/ uhhhhhhh ;/;/;/
nawet mi film wylaczyl, wiec olalam, chyba sobie wlacze house'a jakies stare odcinki 
|
Nie przejmuj się, po prostu zły dzień macie obydwoje i tyle. Jutro będzie lepiej 
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
Dobranoc 
|
Dobranoc 
Cytat:
Napisane przez Aelitka
nie wiem czy mi rosną wolno czy nie, ale chciałabym żeby rosły szybciej 
uhhh tż śpi, w tv nic ciekawego, czytać nie mam ochoty, uuuuhhhh, co robić 
|
Może za bardzo się skupiasz na tym zapuszczaniu włosów. Ja zawsze miałam długie włosy. Kilka razy sobie kiedyś dawno podcięłam włosy do ramion (nigdy nie miałam krótszych). I nawet mając takie włosy do ramion to zawsze ani się obejrzałam a już miałam długie włosy. Z Tobą też tak będzie. Nie urosną Ci do pasa za kilka dni, ale minie kilka miesięcy, pół roku, rok i będziesz miała długaśne Przecież czas tak leci, że ani się nie oglądniesz, a będziesz miała włosy do pasa 
Nie wiesz co masz robić? Jak to co? :P Pogadajmy sobie na forum Może sobie będziemy zadawać jakieś pytania z nudów żeby się lepiej poznać? Hmm? 
Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa
To Wam jakoś wolno rosną włosy czy co, że musicie stosować jakieś wspomagacze?
Rozumiem. Sorki, nie doczytałam wcześniejszego postu.
|
Przepraszam za powtórzenie tego posta. Coś się z netem działo wcześniej. Każda strona mi wchodziła oprócz wizażu. Myślałam, że nie wysłał mi się ten post wcześniej, a on mi zrobił psikus i wysłał się podwójnie.
nasącz lawą żaru,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2009-01-31 o 23:29
|