Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - za zbyt "odludkowa" do dzisiejszych czasów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-01, 10:56   #9
illuvies
Wtajemniczenie

Dot.: za zbyt "odludkowa" do dzisiejszych czasów?

Ja na ogół trzymam się z boku. Wzięło mi się to z gimnazjum - do jednej klasy trafiła dosyć duża grupa znajomych która usiłowała wieść prym, imprezowa i w ogóle, drugą grupą byli dresiarze, trzecią kujony. Ja z kumpelą byłyśmy z boku, słuchałyśmy metalu i to dla klasy było wystarczającym powodem dla odrzucenia i gnojenia nas. A w liceum z kolei doszłam do wniosku że trafiłam do "nieco" dziecinnej klasy, nie bardzo miałam o czym z ludźmi rozmawiać i tylko trzymałam się z tą samą kumpelą. Przerwy spędzane z chłopakiem lub z nią i jakoś to się kręciło.
Na dyskotece ostatni raz byłam w pierwszej liceum, przedtem byłam w podstawówce. Nie przepadam za takimi rzeczami, dla mnie wielkim wyjściem jest pizza czy kino, z racji tego że rzadko się zdarza i wysiłku, jaki mnie to kosztuje. ;-) Ulubiona pizzeria jest dość blisko miejsca zamieszkania dresiarzy z gimnazjum i czasami kogoś tam widuję, a potrafią i dziś się brzydko zachować.
Wychodzę z założenia - róbcie swoje i dajcie mi spokój. I tyle.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując