Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pudry, cienie, korektory mineralne - wątek ogólny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-01, 22:58   #2371
agusiamyszka
BAN stały

Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne - wątek ogólny

do podkladow mineralnych zainspirowala mnie moja siosta miala swoj puder ktory kosztowal troche. tam za granica loreal, maybelline kosztuja grosze , a ona miala puder mineralny ktory kosztowal 2-3 razy tyle o w/w kosmetykow. uzywalam go sobie czasem, moze 2-3 razy. mial "dziwny" zolty odcien, ktory super efekt dawal na cerze

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9059
to chyba byl ten puder uzywany przez siostre ;p

ja swoj pierwszy puder mineralny kupilam w sephorze za 40-50 zl , uzylam go troche ale zgubilam ( moze mi pod wanne polecial ?). po jakims czasie postanowilam kupic juz mniej kosztowne kosmetyki - trafilam na puder mineralny essence . zakochalam sie a w prezencie dostalam puder mineralny rimmela . nie wiele sie rozni raz uzywam tego raz tego. albo obu naraz

wiecie co? dzisiaj zaczelam ogladac swoje cienie. i na sypkim cieniu ktorego uzywalam raz na kilka miesiecy zauwazylam sklad m.in : mica, Iron Oxides, titanium dioxide,

. kosztowal moze 4-5 zl (bo tyle zwykle inwestuje w cienie) i za choinke nie pamietam gdzie go kupilam, wiem tyle ze na ktoryms ze stoisk bazarkowych w moim miescie. bede chodzila do 3-4 gl stoisk ( gdzie wiem ze kupowalam kosmetyki) i pytala o sypkie cienie i sprawdzala sklad

jutro lece na polowanie

na moim sloiczku jedynie to mam adres firmy

KONFEKCJONOWANO W KOSMET "SARA"
05-800 Pruszków
ul Sosnowa 13

Edytowane przez agusiamyszka
Czas edycji: 2009-02-01 o 23:10
agusiamyszka jest offline Zgłoś do moderatora