Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy jest ktoś jeszcze kto nie lubi WIGILII?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-26, 14:11   #91
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Czy jest ktoś jeszcze kto nie lubi WIGILII?

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Ja Sylwestra wręcz nie znoszę, bo zazwyczaj nie mam po prostu gdzie pójść. Rok temu, do ostatniej chwili czekalam na zaproszenie od pewnej osoby, niestety nie zostałam uświadomiona, że mogę tak sobie czekać do usranej śmierci, bo on już dawno miał zaplanowany ten dzień z kimś innym - whatever, było minęło. W tym roku miało byc inaczej, ale oczywiście nic z tego nie wyszło. Planowalam z koleżanką, że wybierzemy się na jakąś imprezę, bo na pewno ktoś ze znajomych zrobi. Niestety nic z tego, a że mieszkamy daleko od siebie, znowu będę siedzieć w domu, z rodzicami w drugim pokoju. Chyba, ze ona do mnie przyjedzie i będziemy we dwie siedziec Po prostu cudownie.
Ja też nie lubię Sylwestra
Ale chętnie bym go spędziła tak jak Ty - tylko rodziców bym gdzieś wypchnęła a sama została w pustym domu, posiedziała sobie w spokoju, pouspokajała koty kiedy zaczną strzelać... Jeszcze chętniej posiedziałabym z jakąś koleżanką z podobnum do mojego podejściem
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując