2009-02-02, 19:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV
Cytat:
Napisane przez asieenka
ja już po wizycie dzisiejszej-separacja na dól. Orto zachorowala i asystentka mi je zakladala. Masakra,musialam sie cofac do niej za 2 godziny bo jak lewa strona w ogole nie bolala,tak po prawej miedzy 5 a 6 doslownie rzez :O przypatrzylam sie w domu i okazalo sie,ze nie widac jtej gumki jakby na zebie (wiecie o co chodzi ;d) tyko tam weszla cala miedzy 5 a 6 :O poprawila,ale i tak zdolalam zjesc tyko owsianke i starte jablko ;d pozatym juz czuje nacisk na przednie dolne,wydaje mi sie,ze sie stloczyly juz troche.
trzonowe bola od separacjii,a przednie sie nie stykaja bo mam hyrax. żyć nie umierać 
|
Impreza się zaczyna 
Cytat:
Napisane przez Blondi2989
Kolejny dowód na zacofanie naszego społeczeństwa, a nawet jego niedouczenia (farmaceuta nie wie co to jest wosk  ).
Ech... mimo, że nas aparatek przybywa, to wciąż nas za mało, aby nie byc 'atrakcją' z metalem na zębach... 
|
dokładnie 
Ja usiłuję od miesiąca kupić nić ortodontyczną(do dolnych zębów, bo tam mam klejony retainer) i kurde na razie nie znalazłam w żadnej drogerii, hipermarkecie, w jakichś aptekach też pytałam 
Mam nie po drodze do galerii kazimierz, bo tam kupiłam tę nić wcześniej. Tam mają chyba najlepiej zaopatrzoną aptekę.
|