Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-02, 19:05   #3797
papryka85
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV

Cytat:
Napisane przez asieenka Pokaż wiadomość
ja już po wizycie dzisiejszej-separacja na dól. Orto zachorowala i asystentka mi je zakladala. Masakra,musialam sie cofac do niej za 2 godziny bo jak lewa strona w ogole nie bolala,tak po prawej miedzy 5 a 6 doslownie rzez :O przypatrzylam sie w domu i okazalo sie,ze nie widac jtej gumki jakby na zebie (wiecie o co chodzi ;d) tyko tam weszla cala miedzy 5 a 6 :O poprawila,ale i tak zdolalam zjesc tyko owsianke i starte jablko ;d pozatym juz czuje nacisk na przednie dolne,wydaje mi sie,ze sie stloczyly juz troche.
trzonowe bola od separacjii,a przednie sie nie stykaja bo mam hyrax. żyć nie umierać
Impreza się zaczyna

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Kolejny dowód na zacofanie naszego społeczeństwa, a nawet jego niedouczenia (farmaceuta nie wie co to jest wosk ).
Ech... mimo, że nas aparatek przybywa, to wciąż nas za mało, aby nie byc 'atrakcją' z metalem na zębach...
dokładnie
Ja usiłuję od miesiąca kupić nić ortodontyczną(do dolnych zębów, bo tam mam klejony retainer) i kurde na razie nie znalazłam w żadnej drogerii, hipermarkecie, w jakichś aptekach też pytałam
Mam nie po drodze do galerii kazimierz, bo tam kupiłam tę nić wcześniej. Tam mają chyba najlepiej zaopatrzoną aptekę.