Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-02, 19:53   #329
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Cytat:
Napisane przez justyna-viola Pokaż wiadomość
S uper ze wszytsko ok!!!
A jednak 10 stycznia-owocny okres.
Asiuuuula Ty mnie nie zalamuj ze drugie dziecko rodzi sie wiekszeMoj synek mial 4440 i rodzilam go normlanieTo co ja zrobie gdy drugie dziecko bedzie wieksze niz pierwsze
Poweidz mi ile twoj synek ma lat??
Ejjj teraz to ja mam chec juz isc do ginkizobaczyc kropke.....hmm....a nie kropki
Synek w lutym skończy 4 tata.
To niezłego olbrzyma urodziłaś, daj spokój . Dzielna jesteś . Zobaczymy jakie teraz nam w brzuszkach urosną giganciki hihihihi. U mnie akurat na zmianie był lekarz, którego żona jak kiedyś rodziła 5 kg dziecko, lekarze się uparli, że da radę i o mało się kobita nie przekręciła, więc on jak jest możliwe, że dziecko ma koło 5 kg to od razu decyduje o cesarce.
Vcelka, bolą mnie jajniki, kłuje mnie co jakiś czas raz w jednym raz w drugim, tak może być Czasami zakłuje mnie przy kaszlu albo kichnięciu...
Ja nie pracuję, wiec powiadomienie pracodawcy u mnie odpada, moim rodzicom powiedziałam już dzień po pierwszym teście, który wyszedł pozytywnie a teściom powiedzieliśmy tydzień później. Ogólnie to już większość najbliższej rodziny i znajomych wie . Trochę wcześnie ale już nie mogłam wytrzymać .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora