Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 22:25   #162
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Santos tak sa nauczyciele i nauczycielJa w szkole miałam takich,którzy fakt wymagali bardzo dużo ale nie dało sie ich nie lubic.Nawet jak pisalismy po raz 10 poprawke z jakiejs pracy to i tak byli naszymi ulubiencami,bo mieli to cos w sobie.Co pozwalało nam miec jakąś motywacje.

Jednak sa tacy nauczyciele ktorzy tej motywacji niedawali i tu własnie ja mam doczynienia z taką nauczycielką.

Malina przepraszam ale zapomniała się przywitac z tego wszystkiego
Witaj w moherowych szeregach

Szajus dziekuje kochana ja tez żałuje,że mieszkamy tak dalekoPorozmawiam jutro rano z dyrektorką,przedstawie jej sytuacje i zobaczymy co ona wymysli.

Myslelismy z męzem o przeprowadzeniu testu na jego umiejetnosc tego co powinien umiec w obecności tej baby i naszej.Myślisz,że to będzie dobry pomyśl

Szpiegus znam osoby które trafialy do takich szkół i nie miały wcale problemów,że tak brzydko nazwe "z głową"Wręcz przeciwnie były i sa to osoby bardzo inteligentne i wartościowe
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora