Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-02, 23:43   #96
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Po pierwszym dniu pracy jestem zadowolona
Kierowniczka wypożyczalni dla dorosłych, której się bałam okazała się fajna babką
Dzisiaj całe 4 godziny obkładałam książki w folie, naklejałam na nich sygnaturę i pieczętowałam je
Tyle książek czeka na swoją kolej, że jestem w szoku

Jako, że jestem molem ksiązkowym, to naczytałam sie róznych tego typu książek . Czytając to, dziękuje Bogu, że urodziłam się w takich czasach i w takim miejscu . "Kwiat Śniegu i sekretny wachlarz" Lisy See pokazuje jak to sie odbywało kiedyś w Chinach. Polecam tez np. Biała Masajkę Corinne Hofmann
gratuluje pierwszego dnia w pracyja jak byłam młodsza ciagle przesiadywałam w bibliotece, a w podstawówce brałam udział w konkursach, gdzie chodziło, oprawiało sie ksiażki, czasem wypisywało jak ktoś pozyczał i zbierało liczbe godzin, pani bibliotekarka zapisywała w zeszyciku

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalic, że wczoraj przesiedziałam troche na necie w poszukiwaniu salonów z sukienką, którą wam pokazywałam.Szukałam salonów co by ceny posprawdzac, spisałam sobie tel i dzis obdzwaniałam. Okazało sie że znalazłam taniej w Warszawie za wypożyczenie niż np w Białymstoku!
mało tego... po południu doszłam do wniosku, że spróbuję sie potargowac co do kupna sukienki bo dośc dostepna jest w salonach więc mogłam sobie pozwolic na taki manewr i jakby wypożyczenie miało mnie niby kosztowac od 2400-2800 ( w zależności od salonu i miejscowości), a kupno od 3400-3700 to wynegocjowałam swoimi magicznymi sposobmi i płace za kupno 3000 plus welon gratis HURA!
Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
to patrze ty też w chwytach marketingowych obcykana heheh
super! tez ci po cenie pojechali a myslałam że ja fuksa miałam heheh
ooo o halce nic nie wspomnieli hhheh

to moja suknia
http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...al-1843-2.html

gratluje, suknia przesliczna

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
no jestem i ja chociaż dzisiaj w nie najlepszym zdrowiu i humorze
wlaśnie piszę maila z list gości i mam dośyć . jejku jestem taka zmęczona
No zaraz po moim ostatnim poście koło 10 zeszlam do kolegi do pokoju zrobiam sobie herbatę i zaczełam coś sprawdzać. Zaczełam się cała trząść serce mi waliło i zrobiło mi się słabo. Podeszłam do okna otworzyłam i siadłam na fotelu i polała się krew z nosa a potem nie pamiętam chyba zemdlałam. Pojechałam do szpitala tam mnie kuli z cztery razy dwie kroplówy. dwa razy pobrana krew do badania, ekg serca i mierzenie ciśnienia. Okazało się że cukier mi bardzo spadl krew mi się z noska polała bo jakiś zator się zrobił w nosie czy jakoś tak i coś tam prawa komora serca ale nie pamętam. lekarz stwiedził że to wszystko z przemęczenia kazał odpoczywać, i wybrać się do laryngologa.

biedactwo zdrowiej szybciutko
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja też chciałam dziś obejrzeć dwójkowe seriale i niestety moje plany się nie zrealizowały.
Gratuluje kamerzysty, nasz też bierze 800 zł

Rybulko ciesze się, że spodobało Ci się w pracy
mój tez 800 zł, moze to ten sam?

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć!!!
Super, że jest nowy wątek szkoda że mnie nie było na 5 tys. poście
w ogóle nie mogę tego nadrobić co pisałyście bo wciąż pracuje lub jestem w szkole!!!!!
Właśnie zaczęłam się brać za pieczenie karpatki która kupiłam ( w proszku w pudełku) jeszcze przed Świętami...
Tęsknie za wami ...
Nie będę się chwalić :P ... ale ta Panna Młoda była bardzo zaskoczona i aż się wzruszyła że tak pięknie zrobiłam ten makijaż i że nawet nie wyobrażała sobie że ktoś tak ja wysłucha itd. że tak fajnie wyszło
Mam jej zdjęcia przed i po ale nie wiem czy mogę je opublikować poza tym okazało się że śiwatło było złe na tym zdjęciu po bo wyszło jak bym jej połowę twarzy troche ciemnej pomalowała , jedno oko i połowe ust :P

my tez tęsknimy...
juz wiem, kto bedzie mnie malowal na weselicho
Cytat:
Napisane przez miiitusia Pokaż wiadomość
baja witam

dziewczyny co myślicie o tej sukni? ( mam nadzieję że się załaduje)

Załącznik 2008370
nawet niezła

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora