Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażanki z Kołobrzegu, Białogardu i okolic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-03, 11:04   #18
kicia555
Zakorzenienie

Dot.: Wizażanki z Kołobrzegu,Białogardu leb okolic

Cytat:
Napisane przez dagwoj Pokaż wiadomość
a Kicia skąd jesteś?
a z koszalinka

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Niektórzy wolą późny wieczór, ja wolę rano, wieczór rezerwuję na inne przyjemności, czasem uda mi się zajrzeć w ciągu dnia ale rzadko. W ogóle 6 godzin snu zupełnie mi wystarcza

A odkąd w Koszalinie jest Forum wolę jechać tam niż na giełde, ostatnio upolowałam sporo ciuchów na wyprzedarzach za naprawde nieduże pieniądze
podziwiam Cie Małgosiu i w sumie troche zazdroszcze bardzo długiego dnia, ja wstaje o 9 i zazwyczaj jestem i tak zaspana i ciezko mi sie rozruszać zajecia na uczelni mam zazwyczaj na12,13 wiec do tego czasu siedze w piżamie na Wizażu

Cytat:
Napisane przez Matinne Pokaż wiadomość
faktycznie, forum to dobre miejsce, gdzie jak się pochodzi i porozgląda za ubraniami, to można kupić w całkiem niexłych promocjach. chcoiaz ja mam najczesciej tak, ze widze strasznie tania i ladna bluze, mowie sobie ze kupie potem albo za pare dni, a potem zapominam w ktorym byla sklepie ;d

najlepszy wedlug mnie jest NY, H&M, C&A, House,Plur&Bear ( ze wzgledu na buty) i HD ( tez ze wzgledu na przecenione buty) reserved ( bo wyhaczyłam tania sukienke na bal)
za to reporter, ktorego tak zawsze bardzo lubilam, zupelnie nie przypadl mi do gustu, a raczej ciuchy znajdujace sie w nim,
ta, sie rozpisałam ;d
Forum zdecydowanie przydał sie naszemu miastu kiedys jezdzilam na zakupy do Galerii Bałtyckiej do Gdańska, no ale teraz juz nie musze i bardzo mnie to cieszy a najlepsze miejsce dla mnie to Douglas - jestem uzalezniona od kosmetyków

Cytat:
Napisane przez dagwoj Pokaż wiadomość
No to akurat nie dla mnie sklepy nie ma benettona i sisley... buuuu

W H&M kupuje tylko w dziale dziecięcym... jakoś nie moge tam nic nigdy znaleźć dla siebie

A sephora duża? Kurde wstyd sie przyznać ale jeszcze nie byłam!
no nie ma benettona
dział dziecięcy to bardzo dobra sprawa , moja siostra zawsze cos upoluje dla siebie ciekawego
sephory nie ma jest douglas ale to i tak zawsze lepiej niz marionnaud w emce

GALAXIA
Istanbul lover

kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując