Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gubimy kilogramy:) akcja: "Ja też mogę być zadowolona ze swojego ciała!!"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-03, 10:07   #91
Anusiaczek10
Raczkowanie

Dot.: Gubimy kilogramy:) akcja: "Ja też mogę być zadowolona ze swojego ciała!!"

Desiree, głodzenie się nawet przez krótki czas to najkrótsza droga do mega efektu jojo po pewnym czasie organizm zacznie domagac sie jedzenia a nad tym potem ciezko zapanowac.
Sama to przerobiłam na własnym przykładzie w pazdzierniku zaczelam nowe studia, oprocz tego mialam sie spotkac z pewnym dawno nie widzianym facetem, na ktorym mi bardzo zalezalo, wiec na jaki madry pomysl wpadlam? - przez ponad 3 tygodnie jadlam głownie owoce i warzywa. do tego cwiczylam jak szalona. fakt ze schudlam, co bylo widac i po mnie i po ubraniach, ale to jak sie czulam- w nocy budzilo mnie ssanie w zoladku, bylam non stop rozdrazniona i poirytowana, po przejsciu kilku krokow bylam potwornie zmeczona i sie pocilam- ogolnie MASAKRA!!! gdy nasze spotkania dobiegly konca, stwierdizlam ze teraz moge sobie w koncu pofolgowac i jak zaczelam jesc, to nie moglam przestac...przytylam nawet wiecej niz zrzucilam i to w b. krotkim czasie i teraz musze znow zaczac z tym walczyc
Sprobuj moze diete SB- slyszalas o tym??
Anusiaczek10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując